Institutioner  148 varer

Underkategorier

 • Swingcar

  Køb Swingcar som er skønt legetøj til børn i alderen 2-3 år. Vores sortiment af Swing car er CE mærket. Med denne skønne cykel får det barn mange timers leg UDEN pedaler, batteri og ikke mindst uden STØJ.

 • Stylter

  Actoy Artist stylter er en patenteret stylte som kan spændes fast på foden. Vi hele sortimentet på lager og kan sende hurtigt. Det er stylter både til institutioner og private. Som institution kan du bestille via EAN faktura.

 • Dart

  Vi har håndplukket markedets bedste dartudstyr som kan købes billigt. Abbey Dart laver kvalitet til overkommelige priser. Se udvalget af dartskriver, dartpile, flights og meget andet. Ligeledes har vi fundet markedets flotteste BOBspil i birkefiner - som er ultra lækkert håndværk til lavpris.

 • Fidget Spinner

  Fidget Spinner Beroliger din Krop

  ..Derfor er Fidget Spinner til dig der har svært ved at holde fingrene i ro. Hele tiden skal røre ved noget. Klikke på en kuglepen. Bide i noget. Ønsker at flytte tankerne eller simpelthen blot afstresse din hjerne. Spinneren er blevet en landeplage fordi den både HJÆLPER barnet som har "krudt i bagdelen" men også far og mor - som har behov for at koble af fra arbejdet.

  Vi har håndplukket de 16 BEDSTE Fidget spinnere - KUN med ABEC-7 kuglelejer. Det er her du får en HØJ rullevne. Vi er blevet lovet at de spinner lige under 3 minutter - så de har nærmest ingen modstand.

  Køb Fidget Spinner fra Danmark = DK 

  Du kan DERUDE på internettet finde et utal af steder og købe dine spinnere. Der er den ene flotte efter den anden. Men pas på. Det er helt bestemt ikke dem alle som er lige gode. Faktisk findes der et utal af billig produkter - som "bare ligner". Og du kan mærke det med det samme, når du får dem mellem fingrene.

  Når du køber din Fidget Spinner her i DK står vi inde for kvaliteten. Vi har testet vores leverandører, og flere af dem har vi i forvejen arbejdet sammen med i mange år. Det er vores holdning, at når man køber noget online - kan man lige så godt købe noget som er godt. Der findes masser af bras derude - men når du handler her - er det ordenlige varer. 

 • Stalde & Gårde

  Her finder du de solide Kids Globe stalde til heste og køer, som er set rundt omkring i landets institutioner. Et høj detalje niveau kombineret med en virkelig god kvalitet, har gjort mærket meget efterspurgt i landets børnehaver og SFO´er.

 • Heste

  Vi sælger kvalitets legetøjs heste man kan sidde ride på fra Pink Papaya. Vores heste er håndsyede. De er fremstillet af sunde kvalitets materialer og CE godkendte. Der utrolig solide og kan bære børn og voksne med en vægt på op til 100 kg. Når du modtager dem, er det stortset samlet. Det eneste du skal gøre, er at skrue hovedet på. Vi elsker god kvalitet.

  Pink Papaya har fremstillet disse legetøjs heste i mange år. Det er en en langt proces at lave så godt et produkt. Hvert år forfines nye detaljer. Selve manken (håret) forsøget at gøres så ægte at de minder om rigtig hår.

  Stabilitet er en andet punkt der arbejdet meget på. Det at lave et stålskellet, som næsten ikke vejer noget men som kan holde til 100 kg. Det er de førende på. Tænk hesten kun vejer ca 10 kg og dette tiltrods er stå stærk. Det er teknologi.

  Pink Papaya har solgt mange tusinde af disse heste gennem mange år. Et meget yndet mærke - som altså nu også i Danmark sælges eksklusivt her hos Legehjulet.

 • Globus

  Det er spændende at have et overblik over hele verden. Det giver vores CALY globusser, som er oppustelige, og som fås i flere størrelser.

  En Globus du selv kan puste op - giver en mere rummelig fornemmelse for hvor de enkelte lande er placeret i forhold til hinanden.

  Er dit fokus mere hvor lever hvilke dyr - så findes også en globus med fokus på dette.

  Prøv også det sjove Globus spil - hvor barnet får ledetråde (på engelsk ...men ellers må du oversætte) - også virkelig god underholdning. Måske i engelsk timerne ?

  CALY globus er både legetøj med også en læringsredskab. CALY investerer hvert år mange midler i korrekt opdatering af landegrænser på deres globusser - så brugerne over hele

  verden hele tiden kan være ajourført med hvor de enkelte lande er placeret.

  Disse CALY globusser sælges til mange skoler landet over - fordi det er meget praktiske i undervisningen. Let at puste op og vise børn, og lukke luften ud og pakke væk (uden at fylde noget). Det er smart.

 • 3D Aquar Gel
 • Diamond Painting

  Skal jeres institution aktivere børnene? Så er Diamond Painting en godt valg. Her kan i købe komplette pakker som indeholder ALT i skal bruge pr. motiv. Vi lægger vægt på kvalitets produkter - hvor vi ikke oplever problemer med manglende dele eller at maleriet ikke klistrer godt nok. Hos os vil du opleve fuld tilfredshed. God fornøjelse.

 • Stunt Løbehjul
 • Rulleskøjter
 • Skateboard
pr. side
Viser 1 - 100 af 148
Viser 1 - 100 af 148
Institutioner

Her sælger vi legetøj og cykler som egner sig til institutioner og børnehaver. VI kender jeres behov for holdbarhed er i top og prisen attraktiv. Vi tilbyder EAN betaling, så jeres bestilling sker smidig. Vi sælger især mange puky løbecykler, magformers, kidcar og trækvogne. En af de områder vi især har set en vækst i salget er indenfor mobile basketstandere. Det skyldes, uden tvivl muligheden for at flytte baner rundt efter behov - til glæde for ungerne.