Institutioner

Her sælger vi legetøj og cykler som egner sig til institutioner og børnehaver. VI kender jeres behov for holdbarhed er i top og prisen attraktiv. Vi tilbyder EAN betaling, så jeres bestilling sker smidig. Vi sælger især mange puky løbecykler, magformers, kidcar og trækvogne. En af de områder vi især har set en vækst i salget er indenfor mobile b...

Her sælger vi legetøj og cykler som egner sig til institutioner og børnehaver. VI kender jeres behov for holdbarhed er i top og prisen attraktiv. Vi tilbyder EAN betaling, så jeres bestilling sker smidig. Vi sælger især mange puky løbecykler, magformers, kidcar og trækvogne. En af de områder vi især har set en vækst i salget er indenfor mobile basketstandere. Det skyldes, uden tvivl muligheden for at flytte baner rundt efter behov - til glæde for ungerne.

Mere
 

Institutioner  91 varer

Underkategorier

 • Magformers

  Find Magformers tilbud her. Køb magnetlegetøj hos os, fordi vi yder HØJ kundeservice. Det er skønt kreativt legetøj som IKKE er farligt fordi magneterne er indkapslede i store stykker som små børn ikke kan sluge - så bare rolig :-) Som du kan se her, findes der flere pakker at vælge imellem. Jo større pakke, jo mere får du for pengene. Skal du bruge et større antal, er vi villige til beregne et tilbud til dig.

 • Swingcar

  Køb Swingcar som er skønt legetøj til børn i alderen 2-3 år. Vores sortiment af Swing car er CE mærket. Med denne skønne cykel får det barn mange timers leg UDEN pedaler, batteri og ikke mindst uden STØJ.

 • Stylter

  Actoy Artist stylter er en patenteret stylte som kan spændes fast på foden. Vi hele sortimentet på lager og kan sende hurtigt. Det er stylter både til institutioner og private. Som institution kan du bestille via EAN faktura.

 • Dart & Bobspil

  Vi har håndplukket markedets bedste dartudstyr som kan købes billigt. Abbey Dart laver kvalitet til overkommelige priser. Se udvalget af dartskriver, dartpile, flights og meget andet. Ligeledes har vi fundet markedets flotteste BOBspil i birkefiner - som er ultra lækkert håndværk til lavpris.

 • Fidget Spinner

  Fidget Spinner Beroliger din Krop

  ..Derfor er Fidget Spinner til dig der har svært ved at holde fingrene i ro. Hele tiden skal røre ved noget. Klikke på en kuglepen. Bide i noget. Ønsker at flytte tankerne eller simpelthen blot afstresse din hjerne. Spinneren er blevet en landeplage fordi den både HJÆLPER barnet som har "krudt i bagdelen" men også far og mor - som har behov for at koble af fra arbejdet.

  Vi har håndplukket de 16 BEDSTE Fidget spinnere - KUN med ABEC-7 kuglelejer. Det er her du får en HØJ rullevne. Vi er blevet lovet at de spinner lige under 3 minutter - så de har nærmest ingen modstand.

  Køb Fidget Spinner fra Danmark = DK 

  Du kan DERUDE på internettet finde et utal af steder og købe dine spinnere. Der er den ene flotte efter den anden. Men pas på. Det er helt bestemt ikke dem alle som er lige gode. Faktisk findes der et utal af billig produkter - som "bare ligner". Og du kan mærke det med det samme, når du får dem mellem fingrene.

  Når du køber din Fidget Spinner her i DK står vi inde for kvaliteten. Vi har testet vores leverandører, og flere af dem har vi i forvejen arbejdet sammen med i mange år. Det er vores holdning, at når man køber noget online - kan man lige så godt købe noget som er godt. Der findes masser af bras derude - men når du handler her - er det ordenlige varer. 

Viser 1 - 91 af 91
Viser 1 - 91 af 91

Institutioner

Producenter