Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

B2B

Velkommen til B2B sektionen på Legehjulet.dk

Vores B2B kunder handler rulleskøjterløbehjul og skateboards mm til grossist priser, hos os, fordi vi har varer du ikke kan købe andre steder. Vores primære formål med at tilbyde B2B til butikker og webshops er at vi kan opnå langt større rabatter hos vores leverandører. Det kan vi, fordi vi kan købe langt større mængder af gangen og spare penge på fragten.

Vi sælger også Oppustelige Globusser fra CALY engros.

Vi betragter ikke B2B kunder som konkurrrenter men KUNDER. Vi er med på der kan være varegrupper som vi har forskellige prissætninger på, og fred være med det. Det betyder ikke noget for vores indbyrdes samhandel.

B2B kunde i Danmark & Sverige

For dig som B2B kunde betyder vores danske tilstedeværelse og lager at du let kan komme i kontakt med os og få dine vare HURTIGT. Vi holder et højt service niveau overfor dig såvel som vores direkte kunder. Du kan træffe os på stortset alle tidspunkter af døgnet via telefon og mail - og vi svarer.

Distribution af Mærker

Vi lagerfører og distribuerer mærker for Team Dogz, Milly Mally, Apollo, New Port, Black Dragon, Nils Extreme, Toyz, Nijdam og Kids Globe Farming.

Hvordan bliver man B2B kunde?

Du kan blive B2B kunde hvis du køber varer med henblik på videresalg. Er du interesseret i at blive B2B kunde, så send os en mail på info@legehjulet.dk eller ring 30148979. Vær sød at beskrive lidt om din virksomhed, samt hvad dine forventninger er til salget af eventuelle produkter. Så kan vi lettere behandle din ansøgning.