Stalde & Gårde  57 varer

Underkategorier

  • Bondegårds Dyr

    Kids Globe Køer og Heste sælges her, så den lille landmand kan lege med sin bondegård. Især hestene her er også populære valg til Kids Globe hestaldene med hhv. 7 og 9 bokse.

  • køretøjer

    Her sælger vi Kids globe køretøjer.

Viser 1 - 57 af 57
Viser 1 - 57 af 57
Stalde & Gårde

Dagligt sender vi Kids Globe Farming bondegårde og hestestalde ud til butikker og private i Danmark. Kids Globe er kendetegnet ved kvalitetsprodukter i et højt detalje niveau. Vi har valgt at føre størrelsen 1:32. Størrelsen på gårdene egner sig til blandt andet til Schleich heste og dyr.

Det er sjovt at være lille landmand. Børn elsker bondegårds dyr og landsbrugsmaskiner. Det samme gør vi. Disse stalde og gårde er meget livagtige - og der kan købes et hav af tilbehør til dem - til gavn for fantasi og indlæring. Størrelsen 1:32 gør at gårdene har en dejlig stor størrelse - så børnene let kan komme til.

Vi importerer og distributerer Kids Globe Farming i Danmark, fordi vi elsker GOD kvalitet. Disse stalde og gårde er bygget så de passer til eksisterende legetøj fra andre producenter såsom SIKU, BRUDER, SCHLEICH - og det er en tanke vi bifalder. Der er ikke noget værre end legetøj der ikke passer sammen.