Underholdning  10 varer

Underkategorier

 • Wheely Bug

  Wheely Bug Lille og STOR er det perfekte legetøj

  Wheely Bug kan bruges til børn fra 1 år. Vi sælger KUN de originale Wheelybugs. Vi har den STORE og Lille Wheely Bug på lager, levering 1-2 dage. Vi har Wheely Bug på Tilbud Idag. Bestil Nu.

  Vi forhandler KUN den 100% Originale Wheely Bug. Du kan vende den rundt på "ryggen" og se bunden! Wheely Bug er et rulledyr som har hjul under og kan dreje og køre i alle retninger. Det giver barnet mulighed for sjov leg med masser af muligheder for at bevæge sig rundt. Når du køber vores Originale Wheely Bug er du sikker på den fri for ulovlige stoffer og ftalater. Den gennemtestet og er udformet i de bedste materialer.

  Der findes:

  8 modeller i LILLE Wheely Bug: Mus, Tiger, Ko, Mariehøne, Gris, BI, Panda og Pindsvin.

  6 modeller i STOR Wheely Bug: Mus, Tiger, Ko, Mariehøne, Gris, BI,

  PÅ nettet finder du masser af guides til hvorfor du skal vælge at den STORE wheely bug fremfor den lille. Vores personlige holdning er denne: Skal du købe til barnedåb skal du købe den lille. Er barnet tæt på 1 år kan du med fordel købe den store. Der er ingen tvivl om barnet kan bruge den store meget længere end den lille. Men omvendt kan barnet også i starten være så lille at det ikke kan sidde overskrævs på den den store og må således nøjes med at skubbe den rundt. Netop derfor vælger 75% af alle der køber Wheely bugs at købe den lille. For det er jo ofte et stykke legetøj som ungerne skal bruge NU mens de er små og ikke noget de skal igang med senere.

  Børnehaver der køber Wheely Bugs hos os, kan selvfølgelig købe dem på EAN betaling. Det foregår ved du lægger det ønskede antal i kurven og går frem til betaling. Her kan du vælge EAN som betalingsmiddel. Her skal du blot indsætte jeres EAN nummer og vupti så sender vi!

  Andre kunder søgte også på:

  Justerbare Rulleskøjter til børn 

  Løbehjul til børn

 • Repeat Dyr

  Disse søde DYR er dejligt bøde at lege med. Men det kan også GENTAGE hvad du siger. Uanset hvad du siger til dem - siger det PRÆCIS det samme som du siger. Fniser du - så fniser de også. Siger du HEJ MED DIG, gentager de HEJ MED DIG. En sjov gimmick som går rent ind hos børnene.

 • Børnecykler

  Her kan du købe en billlig og stabil børnecykel. Vores udvalg er i12, 16 og 20 tommers børne cykler. Vi kan skaffe det fulde sortiment fra PUKY mfl. (spørg os bare - så tager vi hjem på bestilling). Er du lidt usikker på hvilken størrel cykel du skal bruge ring.

  Vi er en stor webshop som hver dag sender cykler og løbehjul ud til hele Danmark. Vi yder den bedste service og arrangerer let ombytning af forkerte varer.

 • Tøjdyr
 • SUP - Stand UP...

  Drømmer du ikke tid om den ro det kan give dig at begive dig afsted på en STAND UP PADDLE tur langs kysten. Vi har håndplukket de bedste SUP´s fra Aqua Marina som er oppustelige. Det har den kæmpe fordel, at du ALTID kan have boardet med i bilen når du kører afsted. Tovejs pumpen som følger med i pakkerne, sikrer du let og effektivt hurtigt kan bringe boardet til live med luft - hoppe ombord - og så kan du cruise afsted.

 • Udstyr

  Her kan du købe hjelme og beskyttelsesudstyr, så dit barn får sikker leg. Vi forhandler kvalitets freestyle hjelme som er Tüv godkendte og CE mærkede.

 • Skøjter

  Vi sælger nogle af de bedste skøjter du kan finde - nemlig Nijdam Ice Hockey skøjter og Nijdam Kunstskøjter til børn. Alle skøjter er forslebne, og i ypperste kvalitet. Vi har kendt Nijdam mærket i adskillige år, og kan stå 100% inde for dets kvalitet og holdbarhed. Skøjterne er justerbare - det betyder du kan gøre skøjten længere - så den dækker flere størrelser. Det er smart - specielt til børne fødder som vokser.

Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10