Underholdning  13 varer

Underkategorier

 • Wheely Bug

  Wheely Bug Lille og STOR er det perfekte legetøj

  Wheely Bug kan bruges til børn fra 1 år. Vi sælger KUN de originale Wheelybugs. Vi har den STORE og Lille Wheely Bug på lager, levering 1-2 dage. Vi har Wheely Bug på Tilbud Idag. Bestil Nu.

  Vi forhandler KUN den 100% Originale Wheely Bug. Du kan vende den rundt på "ryggen" og se bunden! Wheely Bug er et rulledyr som har hjul under og kan dreje og køre i alle retninger. Det giver barnet mulighed for sjov leg med masser af muligheder for at bevæge sig rundt. Når du køber vores Originale Wheely Bug er du sikker på den fri for ulovlige stoffer og ftalater. Den gennemtestet og er udformet i de bedste materialer.

  Der findes:

  8 modeller i LILLE Wheely Bug: Mus, Tiger, Ko, Mariehøne, Gris, BI, Panda og Pindsvin.

  6 modeller i STOR Wheely Bug: Mus, Tiger, Ko, Mariehøne, Gris, BI,

  PÅ nettet finder du masser af guides til hvorfor du skal vælge at den STORE wheely bug fremfor den lille. Vores personlige holdning er denne: Skal du købe til barnedåb skal du købe den lille. Er barnet tæt på 1 år kan du med fordel købe den store. Der er ingen tvivl om barnet kan bruge den store meget længere end den lille. Men omvendt kan barnet også i starten være så lille at det ikke kan sidde overskrævs på den den store og må således nøjes med at skubbe den rundt. Netop derfor vælger 75% af alle der køber Wheely bugs at købe den lille. For det er jo ofte et stykke legetøj som ungerne skal bruge NU mens de er små og ikke noget de skal igang med senere.

  Børnehaver der køber Wheely Bugs hos os, kan selvfølgelig købe dem på EAN betaling. Det foregår ved du lægger det ønskede antal i kurven og går frem til betaling. Her kan du vælge EAN som betalingsmiddel. Her skal du blot indsætte jeres EAN nummer og vupti så sender vi!

  Andre kunder søgte også på:

  Justerbare Rulleskøjter til børn 

  Løbehjul til børn

 • Repeat Dyr

  Disse søde DYR er dejligt bøde at lege med. Men det kan også GENTAGE hvad du siger. Uanset hvad du siger til dem - siger det PRÆCIS det samme som du siger. Fniser du - så fniser de også. Siger du HEJ MED DIG, gentager de HEJ MED DIG. En sjov gimmick som går rent ind hos børnene.

 • Børnecykler

  Her kan du købe en billlig og stabil børnecykel. Vores udvalg er i12, 16 og 20 tommers børne cykler. Vi kan skaffe det fulde sortiment fra PUKY mfl. (spørg os bare - så tager vi hjem på bestilling). Er du lidt usikker på hvilken størrel cykel du skal bruge ring.

  Vi er en stor webshop som hver dag sender cykler og løbehjul ud til hele Danmark. Vi yder den bedste service og arrangerer let ombytning af forkerte varer.

 • Tøjdyr
 • Udstyr

  Her kan du købe hjelme og beskyttelsesudstyr, så dit barn får sikker leg. Vi forhandler kvalitets freestyle hjelme som er Tüv godkendte og CE mærkede.

 • Biler & Fly (SMÅ)

  Her finder du legetøjs biler, legetøjs fly, små traktoer, Jeeps, hestetrailere og meget andet. Det er sjov underholdning at triller rundt med biler og bruge sin fantasi. Flyv en tur ud i rummet med vores flotte rumfærge. Eller udforsk junglen med Safari bilen. Det er alt sammen noget du kan købe her.

 • Diamond Paint

  Hvad er Diamond Paint ?

  En fortrykt billede ramme (hos os) med klæbemasse på. Barnet eller du skal så "placere" små "diamanter" af plasti på de rigtige steder på billedet og herved farvelægger du dit eget billede.

  Mange hævder at Diamond Paint, er en virkelig god måde at afkoble på - og lade din hjerne få RO. Du sidder og flytter små stykker diamanter ind på billedet - UDEN besvær - sjov og kreativ underholdning som er på niveau med at lægge perler - bare med den forskel (synes jeg) - at du får skabt virkelig flotte motiver.

  Vi har valgt at fokusere på komplette pakker - så du ALTID får en træ ramme med lærrede spændt ud på plus ALT hvad du du skal bruge for at kunne lave billedet.

  Er Diamond Paint ikke dyrt?

  Nej, Diamond Paint er bestemt ikke dyrt. Du får et komplet "kunstværk" du selv er med til at skabe - som du bagefter kan hænge op på væggen som udsmykning (og tænke ....fedt, det lavede jeg selv).

  Er det ikke svært at lave Diamond Paint ?

  Det er utrolig let at lave. Der medfølger på alle vores start pakker en vejledning. Her kan du se hvilke diamanter du skal bruge hvor på billedet. Metoden er enorm simpel - for selve billedet "klistrer allerede". Så du skal ikke tænke på at skulle lime disse så diamanter fast. Det sker helt af sig selv.

Viser 1 - 13 af 13
Viser 1 - 13 af 13