Vand  22 varer

Viser 1 - 22 af 22
Viser 1 - 22 af 22
Vand

Drømmer du ikke om den ro det kan give dig at RO afsted på dit Paddleboard langs kysten. Vi har håndplukket de bedste SUP´s fra Aqua Marina og Bestway som er oppustelige. Det har den kæmpe fordel, at du ALTID kan have boardet med i bilen når du kører afsted. Tovejs pumpen som følger med i pakkerne, sikrer du let og effektivt hurtigt kan bringe boardet til live med luft - hoppe ombord - og så kan du cruise afsted.

Når du skal vælge et godt Paddleboard, skal du kigge på belastning / brugervægt - så du får valgt korrekt størrelse. De fleste af de boards vi sælger, er i samlede pakker. Her får du ALT hvad du skal bruge - for at komme igang.

Pakken er ofte med: Paddle, pumpe som blæser begge veje, taske til at være boardet i, finne samt reparations kit.

Vores SUP’s er alle model 2021. Det er afgørende, da feks Aqua Marina har lavet en række store forbedringer. F.eks er deres topsælger Fusion blevet længere, uden prisen er steget, så den kan klare flere kg. Det gør flere kan bruge modellen og få være value for money.


Mere om Paddleboards

Læser du på nettet om "stivheden" på et paddleboard ? Så er dette begreb, det man forsøger at efterstræbe når man laver et oppusteligt SUP board vs et massivt. Det er stivheden som gør, at hvert padle tag forplanter sig effektivt fremfor at boardet blot "blævrer" - som sinker det i fremdrift.

Blandt andet Aqua Marina´s nye modeller i 2021, har fået en stor stivhed. Til stor glæde for dig som surfer. Det gør, du får langt mere fremdrift pr åre tag.

Hvad betyder formen så ?

Som du kan se, er SUP`S nogen gange runde i snuden og tykke midt på boardet (Allround) - eller også er de Spidse i snuden og small i boardet (RACE). Disse former, skal du være ekstra OBS på når du køber. For det er meget afgørende for en beynder at vælge et Allround board - da det er meget lettere at stå på. Det ligger langt mere stabilt i vandet, en vigtig parameter for dig som skal igang, så du ikke får en dårlig start på din SUP karriere, fordi boardet bliver alt for bevægeligt.

Hvad betyder Leach ?

Det er den sikkerheds snor, du spænder om din ankel og kobler din krop til boardet. Den er afgørende at have, for falder du i vandet - skal din SUP ikke flyde væk fra dig ....det sørger din Leach for.