Dukkevogne  34 varer

Underkategorier

Viser 1 - 34 af 34
Viser 1 - 34 af 34
Dukkevogne

Bayer Dukkevogne i høj kvalitet Til Store og Små Piger

Vi har solgt Bayer dukkevogne i over 10 år. De er i rigtig god kvalitet og prisen er overkommelig. Det gode ved de mange varianter er at langt de fleste af dem let kan højde justeres i styret. Styret er nemlig et knæk styr - som kan drejes OP og NED alt efter hvor højt barnet er som betjener vognen.

Vi et et stort bredt sortiment af vogne af Bayer Dukkevogne så du finder let noget som passer såvel de store som de små piger. Alt er på lager - så vi kan levere imorgen.

Vi fører et bredt sortiment af kvalitets dukkevogne fra Bayer som er både solide, sikre og ikke mindst har markedets skarpeste priser.

Den lille røde klassiske Dana trækvogn finder du også her. Til den hører et lille sødt pude/dyne sæt som passer perfekt til denne. Det kan næsten ikke blive mere retro. Og vi kender den alle fra vi selv var børn.

Kombi Dukkevogne fra Bayer

Avancerede klapvogne/dukkevogne fra Bayer har vi også. Feks 5i1´eren som hedder NEO. Her kan barnet omforme dukkevogn til klapvogn, dukkeseng, højstol og meget andet. Det er en komplet løsning som er meget efterspurgt.

Billige Klapvogne til Dukker

Vi fører også de nuttede klapvogne fra Bayer. De kan klappes sammen så de næsten intet fylder - så datteren kan have dem sommerhus, til farmor og farfar mfl. Kvaliteten er god selvom prisen kun lige er over 100 kr.

Llorens Dukker

Du kan købe de håndlavede Llorens Dukker hos os, og vi er stolte af at sælge dem - da de er helt unikke. Modsat mange andre dukker - er der lavet en stor dyd ud af at skabe "rigtige ansigter" med udtryk som ligner babyer.