Fodboldmål  15 varer

Underkategorier

 • Træ Fodboldmål

  Vi kan varmt anbefale træ fodboldmål, hvis du ønsker noget som står godt fast. Træ fodboldmål passer bare så flot ind i havens miljø. Vores mål, er lakerede med 3 lags lak. Det betyder, de tåler det danske vejr.

  Der er mange gode årsager til hvorfor det kan være et kæmpe fordel at vælge et træ mål som jeres næste have fodboldmål.

  1) Træ målet ruster ikke. Ja det kan rådne. Men den tid det tager får det rådner er væsentlig længere end den tid et stålmål begynder at rustne.

  2) Det er tungt og står mere stabilt i vind og ved skud.

  3) Det er lettere at samle. Kommer i færre dele. Herved at det også mere stabilt.

  Vi er stor fan af træ mål. Og er sikker på det bliver du også. Se vores store udvalg.

 • Fodbolde

  Her finder du gode fodbolde til børn, til en fornuftig pris. Vi har både fodbolde i læder men også i gummi.

 • Udstyr til træning
 • Fodbold Rebounder

  Vil du købe en fodbold rebounder som ungerne kan hygge sig med i haven, så har vi nogle af markedets bedste.

  Vi har modeller fra My Hood og FreePlay.


  Hvad er forskellen på de BILLIGE reboundere man kan google sig til på nettet og dem vi har?

  Det korte svar er: Kvalitet...

  Men det længere svar er:

  - tykkere rør diameter

  - Lakeringstype

  - flere indstillings muligheder i hældningen

  - pløkker til at fæstne til at rebounderen 

  - kant bånd

  Hvad betyder rør tykkelsen ?

  Rørtykkelsen afgører hvor stabil rebounderen er for skud. Køber du en med meget tynde rør, kan en hård læder bold og store drenge let skyde den i stykker - og så har du spildt pengene. Den billige rebounder, vil også bøje når du rammer hjørnerne pga en langt mere spinkel konstruktion.

  Det er også afgørende hvis der dannes rust. Så vil den tynde rør diameter hurtigt smuldre ... (dette også over til næste punkt - lakering...)

  Hvad betyder Lakeringen?

  Er din rebounder godt lakeret - er den beskyttet godt. De modeller vi sælger har en god beskyttelse. Det vil du ikke i samme grad opleve hvis du køber for billigt. (læses kan være spildte penge).

  Hvad betyder indstillings muligheder?

  Du kan ændre hældningen på rebounderen. Jo flere niveauer - jo mere kan du ændre hvor langt bolden springer tilbage. Jo mere du kan ændre den bagover - jo HØJERE springer bolden retur og jo kortere kommer den tilbage.

  Hvad betyder pløkker til rebounderen?

  Det er afgørende du vælger en rebounder som har pløkker med. Hårde skud vil nemlig skubbe den rundt. Det undgår du når du kan fæstne den. Desuden er det også vigtigt i forhold til vind - så den ikke blæses rundt og ødelægges - eller ødelægger andet (f.eks drivhus).

  Hvad betyder kantbånd?

  Kantbåndet er det sorte som er rundt i kanten af rebounderen. Det dækker de gummi elastikker som spænder nettet ud i rebounderen. Det ser både pænt ud - men hjælper også med et lille bagspring hvis du rammer i kanten.

Viser 1 - 15 af 15
Viser 1 - 15 af 15
Fodboldmål

Hvilket fodboldmål skal jeg købe til haven ?

Vil du have vores forslag til valg og køb af jeres næste fodboldmål ? Så læs med her.

Er dit barn også vild med udelivet?

Der findes nærmest ikke det barn, som ikke er helt vild med at være udendørs, men det er ikke altid, at man som forælder har lige så stor lyst som sit barn til at opholde sig udendørs, eller at skulle på tur til den nærmest fodboldbane eller legeplads.


I den forbindelse kan det være rart at have en række aktiviteter i haven, som kan aktivere barnet, mens man selv nyder det gode vejr på terrassen. Ét af dem kunne være et fodboldmål til haven, for så er der både lagt op til leg alene og sammen med andre, når muligheden byder sig.

Hvad er det bedste fodboldmål til haven? Er dit barn også vild med udelivet?

Et godt mål til din have, skal være et der dækker dine behov. Overvej først, om du ønsker et stationært fodboldmål som står permanent på det samme sted altid.
Måske et som tåler at stå ude hele året. I denne sammehæng skal du overveje om
det er besværligt for dig at slå græsset omkring det? I denne sammenhæng om du alligevel skal flytte det for at kunne slå græsset?

I processen med at skulle flytte din fodboldmål, spiller VÆGT en afgørende rolle.

Skal du vælge et stort tung træ fodboldmål eller et let aluminiums mål?

Ingen tvivl om aluminiums målet er langt lettere at flytte rundt på. Det er dog også markant dyrere i pris. 

Fodboldmål til haven til både store og små

Har du et barn, som er under 4 år gammel, og som lige er begyndt at interessere sig for fodbold, så skal der formentlig ikke så stort et mål til. Her kan du for eksempel se efter et mål på op til 150 cm i bredden, for så er der ikke så stort et areal at forsvare.

Er der tale om et større barn, som måske også er begyndt til noget fodboldtræning, så kan det være mere optimalt med et bredt fodboldmål på op til 300 cm, så barnet bliver udfordret tilstrækkeligt. I den forbindelse vil du måske også gerne give dit barn mulighed for at træne sin præcision, og så kan det være en god idé at tilkøbe en target dug eller noget lignende, som kan sættes fast på målet.

Fodboldtræning i haven

Når der er tale om større børn i hjemmet, som rigtig har fået øjnene op for glæden ved fodbold, så kan du lige så godt udnytte din have til at give dit barn mulighed for at dyrke sin interesse yderligere. Dit barn vil elske at kunne træne sin hurtighed med løb mellem kegler eller at skyde til måls efter bestemte steder i målet. I den forbindelse er det også vigtigt med en fodbold i ordentlig kvalitet så vægten og modstanden, når dit barn sparker til bolden, passer med den modstand, som bolden giver til en rigtig kamp.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i samtlige træningssessioner, som dit barn gerne vil sætte op i jeres have, så prøv med et rebounder fodbold mål. Her vil fodbolden automatisk blive returneret til barnet, når den rammer inden for målets kanter.

Hvad er forskellen på et Træ fodboldmål og et Aluminiums fodboldsmål?

Aluminium er globalt blevet en mangel vare. Derfor at prisen på dette materiale steget med stor fart.
Det skønne med aluminium er det ikke ruster. Det er jo behageligt. Men prisen for dette IKKE rustbar materiale er også høj.

Her kan genvejen være at vælge et fodboldmål i træ. Træ ruster heller ikke - nej bevars :-)
...det rådner selvfølgelig over tid. Men de fleste mål er faktisk utrolig vejr stabile. Eneste ulempe ved Træ målet er at det så tilgengæld er TUNGT.

Derfor skal du overveje om du orker at flytte dit træ fodboldmål - fordi du gerne vil slå græsset omkring målet?

Hvilke andre fodboldmål kan jeg så vælge?

Du kan jo så vælge stål fodboldmålet. Stål er et væsentligt billigere materiale. Men det kan ruste...
Men det gør i min optik ikke noget - hvis blot du husker at tage dit mål indenfor i garagen når det bliver efterår / vinter.
Det er i den hårde vinter måneder dit stålmål er ekstra udsat hvis det står udenfor.

...så når du tager dine have møbler ind om efteråret - fordi du vil undgå de blæser væk i stormen - så er det samtidig en
god ide at tage dine fodboldmål indendørs ...så holder de længere.

Hvornår skal jeg vælge et glasfiber fodboldmål ?

Det sammenklappelige fodboldmål, er for dig med en have som ikke altid har plads til at have en stort mål stående.

Selve målet tjener præcis det samme formål som et træ + alu fodboldmål. Når det er lavet af glasfiber så har du et smart vejr stabilt mål. Du kender glasfiber fra lystbåde - som selve båden er fremstillet af. Det tåler vand. Kan klare at være i vand berøring i lang tiden uden at forgå nævneværdigt. Det eneste på målet som kan slides er nettet - men det kan så skiftes.

Så tænker du; jamen det ser så spinkelt ud. Og ja, det er meget tynde mål stolper. Men de er fleksible og bøjer sig efter skuddene.

Når det samlet set er sagt, så er glasfiber målet populært
netop pga pris, holdbarhed og effekt.
Det er enormt billigt, det tåler som sagt en masse - og du kan let slå det OP og ned igen når det ikke bruges - samme formål bare
til biligere penge.

Hvornår skal jeg vælge et stål fodboldmål til min have ?


Har du en stor have med store børn som ønsker noget der "ligner" det som er på fodboldmål stadion - men koster meget mindre ...så
kan du vælge et My Hood Champion fodboldmål.
Ja det ligner et Aluminums fodboldmål som er fuldsvejst... men det er det ikke. Det er et stål mål. Men som du også kan se på prisen koster
det væsentligt mindre.
Vi sælger de to mest populære havemål størrelser: 240x160 og 300x200. De er således 240 cm brede og 160 cm høje (for det lille) og medium størrelsen er så
300 cm bred og 200 cm høj.
Flere spørger, kan vi så godt nøjes med et 240x160 cm? Hertil svarer vi; Ja sagtens. Begge mål er ganske store og fine.

Rådner et Træ fodboldmål ikke når det står ude ?


Vores træ fodboldmål er lavet af fyrretræ. Det er enormt god træsort, som er yderst velegnet i det nordiske klima.
Det gode med træ er det i disse klima tider forgår over en årrække. Så det igen indgår i klima kredsløbet. Men forrådnelsen sker meget langsom - så du har et
mål som er stærkt, tungt og vejrstabilt.

Derfor skal du købe dit fodboldmål til haven hos os

Her på vores side er du altid sikret god kvalitet i de fodboldmål til haven, som vi sælger. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, så har vi en lang returret på hele 90 dage, så længe varen ikke er taget i brug. Samtidig er vores priser på fragt lave, og det koster derfor kun 28 kr. at få leveret dine køb, medmindre du køber for mere end 995 kr., for så leverer vi gratis.

Derudover er du sikret en god oplevelse hver gang, du handler hos os, for vi har været e-mærket siden 2013. Det er vores tidligere kunder enige med os i, og vi får derfor gode anmeldelser på Trustpilot.