Gravemaskine  14 varer

Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14
Gravemaskine

Børn elsker at grave sand i sandkassen. Vi har indkøbt og sælger mange typer gravemaskiner i metal og plast. Alle er CE godkendte og yderst robuste. Vores egen gravemaskine WANTED er speciel god. Den har en stærk metal fod og kan dreje 360 grader mens barnet sidder på den. Ydermere er selve grabben laven af metal. Den kan modsat flere andre på markedet åbne mere end 90 grader så barnet kan fylde grabben med sand. Og dermed have mere sjov.


Hjul under Gravemaskinen en fordel ?

Som udgangspunkt er det ikke en fordel at der er hjul under gravemaskinen. Men det er klart, det er sjovt for børnene at de også kan køre et nyt sted hen og grave.

Ja og så har de "rigtige" gravemaskiner jo altid hjul under - så legetøjet skal jo også gerne ligne virkeligheden :-).

Skal man vælge en metal gravemaskine eller en plast gravemaskine

Plast gravemaskinerne har den fordel, at de er yderst vejrstabile. Omvendt er plast ikke så stærkt som metal. Men nu har vi solgt begge dele i mange år - og der kan ikke siges om man skal vælge det ene eller det andet. Der kan være årsager til hvorfor nogen vælger en John Deere Gravemaskine - sikkert fordi far har en traktor. Så er det sejt at sønnen også kan have det samme mærke.

Skal Metal gravemaskinen samles meget ?

Nej, WANTED gravemaskinen er let at samle. Den kommer usamlet - men, du skal blot skrue 4 skruer i sædet, skrue 2 skruer i armene + to i grab - så er du kørende.

Du kan med fordel også se vores løbehjul guide.