Kæpheste  14 varer

Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14
Kæpheste

Vi sælger markedets nok bedste og lækreste kæpheste, som alle er handlavede, i et høj detaljeniveau - og bedst af alt MED LYD. Lad fantasien sejre. Lad disse smukke, heste stolt bære dit barn rundt i stuen og udenfor - det er både smukke og solide. Også velegnede i børnehaver.


Kæpheste konkurrence / stævne

Det er også vores kæpheste der bruges til Kæpheste konkurrencer. Det gør de, fordi vores heste er flotte og de MEST livagtige. Brugerne styler efterfølgende selv hestene så de har et unikt særpræg.

Er du klar til konkurrencerne i:

• Kæphest Spring
• Kæphest Forhindringsbane
• Kæphest Ponygames

Det bliver hammer sjovt.

Hvis du ønsker en kortere PIND på kæphesten, så kan du let selv skære den kortere - det gør mange. Det kan nemlig være meget individuelt hvor lange man gerne vil have dem.


Gå til Kæphest

Ja den er god nok. Man kan "gå til kæphest". Det er en officiel konkurrence disciplin under Dansk Ride forbund. I denne sammenhæng er det centralt at have udstyret i orden - hos os - køber du de heste man bruger til konkurrencerne. 

Hvad er forskellen på vores Kæpheste og andre?

Vi har valgt kæpheste som er handlavede. De er alle CE godkendte. Seletøjet kan tages af. Det er monteret med små tråde, som let kan klippes så seletøj kan tages af og på. I hvert af de to ører på hesten, er LYD. Det ene ører hører du gallop lyde - det andet øre cowboy musik. Bliver du træt af lyde, kan du åbne manken og finde den lille batteri boks - og fjerne batterierne.