Heste (STORE)  12 varer

Underkategorier

 • Kæpheste

  Vi sælger markedets nok bedste og lækreste kæpheste, som alle er handlavede, i et høj detaljeniveau - og bedst af alt MED LYD. Lad fantasien sejre. Lad disse smukke, heste stolt bære dit barn rundt i stuen og udenfor - det er både smukke og solide. Også velegende i børnehaver.


  Kæpheste konkurrence / stævne

  Det er også vores kæpheste der bruges til Kæpheste konkurrencer. Det gør de, fordi vores heste er flotte og de MEST livagtige. Brugerne styler efterfølgende selv hestene så de har et unikt særpræg.

  Er du klar til konkurrencerne i:

  • Kæphest Spring
  • Kæphest Forhindringsbane
  • Kæphest Ponygames

  Det bliver hammer sjovt.


  Gå til Kæphest

  Ja den er god nok. Man kan "gå til kæphest". Det er en officiel konkurrence disciplin under Dansk Ride forbund. I denne sammenhæng er det centralt at have udstyret i orden - hos os - køber du de heste man bruger til konkurrencerne. 

Viser 1 - 12 af 12
Viser 1 - 12 af 12
Heste (STORE)

Vi sælger de store legetøjs heste man kan ride på - de største er 125 cm. Håndsyede heste, som er bygget på et stål skellet så de tåler hele 100 kg. Drømmer dit barn om at have sin egen hest, og vil du slippe for besværet med at passe den? Eller måske lade det pleje sine fantom smerter over det ikke kan få lov at være ved heste hele tiden - ja så kunne disse absolut være noget.