Rulleskøjter  50 varer

Guide:

Læs om valg af rulleskøjter til børn (tryk her)

Underkategorier

 • Inline Rulleskøjter

  Inline Rulleskøjte kulturen er IN - derfor fører vi et bredt sortiment. Vores hovedfokus er justerbar rullleskøjter da de egner sig særdeles godt til børnefødder som vokser. Når en rulleskøjte er justerbar betyder det, at man ved at trykke på en lille knap omme ved hælen på skøjten, og hermed forskyde støvlesnuden fremad og derved skabe mere plads. Det gør, du har lettere ved at ramme den rigtige størrelse rulleskøjte - så du ikke skal sende FREM og TILBAGE.

  Hvad hvis rulleskøjten ikke passer?
  Ja hvis du har fået tilsendt en forkert størrelse - så kontakter du os via mail og skriver hvilken størrelse du skulle have haft. Vi klarer herefter en hurtig og let ombytning. 

  Kan inline rulleskøjter også bruges til små børn?
  Ja, man kan sagtens købe inline rulleskøjter til selv små børn. Støvlerne er idag så høje at de støtter underbenet rigtig godt og sikrer en lodretning vinkel på støvlen. Derfor ser du også at udvalget af side by side rulleskøjter til børn er forsvindende lille. Dette simpelthen fordi alle mærker idag satser hovedsaglig på inline rulleskøjter.

 • Rulleskøjter Side by Side

  Side by side børnerrulleskøjter på tilbud er vores mærkesag. Vi jagter produkter over hele verden som er af høj kvalitet til en god pris. Derfor finder du i vores sortiment de gode priser og en rigtig god kvalitet. Se disse pige rulleskøjter som et rigtig god eksempel på et par super gode og billige børnerulleskøjter side by side.
  Et af de mærker vi har specielt gode erfaringer med og klart kan anbefale er Nijdam fra Holland. De laver nogle fantastiske skøjter som er kendt over hele verden.
  Årsagen til der oftest bliver valgt at købe side by side rulleskøjter er fordi man er bange for om barnet kan holde balancen. Men overvej lige om ikke vores 2i1 og 3i1 rulleskøjter fra hhv NILS og NIJDAM - kan opfylde dette behov?

Viser 1 - 50 af 50
Viser 1 - 50 af 50
Rulleskøjter

Vi yder en EKSTRA ordinær indsats for du kan købe de bedste rulleskøjter.

Derfor lægger vi primært vægt på:

1) Du får dem tilsendt OMGÅENDE (tjek trustpilot) ... 1-2 dage.

2) Passer de ikke, skal de byttes - har du ombytningsfragt hos os til 35 kr IALT (det er billigt).

3) Du har laaaang til at beslutte dig om du vil beholde dem (give dem som gave osv) - du har nemlig 90 dages returret.

Vi køber rulleskøjter overalt i verden, og importerer dem selv. Vi tester dem og sikrer de har en virkelig god kvalitet.

Det gør, at vi kan sælge dig billige kvalitets rulleskøjter - og mange af dem er vi også distributør på. 

Vi har solgt børne rulleskøjter siden 2011. Vi sælger Inline- , TRI- og Side by side rulleskøjter til børn og voksne. Vi har passion for at finde rulleskøjter, som er gode og som kan sælges til en god pris.

Her finder du billige Inline rulleskøjter fra RASK, Nijdam, NILS EXtreme og Raven mfl., til både børn og voksne. Fordelen ved de rulleskøjter vi sælger, er at de alle kan spændes ud og ind, så de passer til flere størrelser.

Hvilke størrelser passer en justerbar Rulleskøjte?

27-30 - de passer til størrelse 27, 28, 29 og 30

30-33 - de passer til størrelse 30, 31, 32 og 33

34-37 - de passer til størrelse 34, 35, 36 og 37

38-41 - de passer til størrelse 38, 39, 40 og 41

>>Læs mere her<<.

Kan voksne også købe rulleskøjter her?

Ja voksne kan absolut sagtens købe rulleskøjter her. Vi dækker de fleste størrelser op til størrelse 46. Det er sjovt som voksen at køre rundt med ungerne på rulleskøjter. Det er også med til at motivere børnene til at bevæge sig, og se at selv forældre også vil bruge dem. Der er mange fordele ved at dyrke motion på rulleskøjter. Men en af de væsentlige er man skåner knæ. Har man f.eks en løbeskade hvor knæet er blevet belastet - kan du med fordel køre på rulleskøjter.