Trick Løbehjul  48 varer

Guide:

Læs om valg af løbehjul (tryk her)

Underkategorier

 • Begynder Trick løbehjul

  Her har vi samlet de Trick løbehjul, som specielt egner sig til begyndere. Begyndere har ofte behøv for løbehjul som er "høje", da de ofte bruges som en kombination af transport løbehjul og trick løbehjul. Skal du købe et trick løbehjul til "små" drenge / piger på 6-9 år - skal de som udgangspunkt være højere end dem til de ældre. Som tommelfinger regel siger vi mellem navle og brystkasse. De ældre børn, som anvender løbehjul "mere" på ramper - vil have fuld kontrol - og have dem "lave". I mellemtiden er de så blevet højere - men som udgangspunkt vil de have løbehjul omkring navlen. Dvs de står overoverbøjet. 

 • Trick Løbehjul PRO

  Det som kendetegner et PRO trick løbehjul, er ofte om løbehjulet er med KOMPRESSION (dvs stødabsorbering) så du skåner headsættet. Ligeledes kan forgaffel være ekstra forstærket feks SMX fork. Hjulene er ofte med aluminiums kerne (fælgen) som sikrer et stabilt hjul. Kuglelejer er ofte forseglede og lukkede med gummi membran så der ikke kommer skidt ind og ødelægger fremdriften.

  Et PRO trick løbehjul har ofte en række forstærkninger derudover. Altid stærkere fork. Box deck for at skåne skinneben. Typisk stærk clamp. Større alu kerne hjul såsom 110 mm og 120 mm.

  Bliver du lidt i tvivl om dit valg - så se med i denne guide.

 • Dele Løbehjul

  Skal du købe nye dele til dit trick løbehjul? Hjul der larmer...nyt griptape fordi det gamle flapper. Fede håndtag. Måske en ny lås. Find det hele her.

Viser 1 - 48 af 48
Viser 1 - 48 af 48
Trick Løbehjul

Vi er eksperter i Trick løbehjul. Sælger flere tusinde hvert år. Det er mærker som Rask, Raven, Nils Extreme, Apollo, Spartan, Streetsurfing, Black Dragon mm. Vi har fyldt med gode Tilbud. Alt på Lager. Kort sagt: Over 95.000 danske kunder kan ikke tage fejl.

 

Trick løbehjul til Begyndere, Erfarne eller Øvede

Lad os starte med at kigge på først nævnte.

Hvad koster et trick løbehjul ?

Du kan købe trick løbehjul i mange prisklasser. Vi har junior trick løbehjul fra 449 kr - men vi har også PRO trick løbehjul op til 1749 kr. Den helt store forskel mellem dem, er hvor holdbart du ønsker det? Skal løbehjulet kunne klare lidt småhop i indkørslen eller skal det kunne modstå mange timers rampekørsel hver uge? Det stiller forskellige krav til de specifikationer løbehjulet er bygget på / af.

  

Hvilke Trick Løbehjul skal jeg vælge til begyndere

Trick Løbehjul til begyndere. Vælg altid RASK, Raven og NILS og som er konstrueret til begyndere - hvis du som far og mor er lidt i tvivl om de overhovedet vil stå på løbehjulet. Det er løbehjul som er utrolig gode til prisen. Det kunne også være My Hood, som er yderst solidt og mega cool. Derudover kan du selvfølgelig købe Spartan, trick løbehjul som har stærkere hjul med alu kerne og lidt større hjul (110 mm) som gør det også har lettere ved at rulle hvis man vil køre meget på det feks til og fra skole. 

Du kan også med fordel se vore sortiment af løbehjul med store hjul, som også er gode for begyndere. 

 

Hvilke Trick Løbehjul skal man vælge til de erfarne Trick løbere

De mere erfarne anbefaler vi RASK PRO, Insane2, Apollo Genesis og NILS EXTREME. Alle mærker af høj kvalitet, som har ALU kerne hjul som giver en længere holdbarhed - og udstyrede med kvalitets kuglelejer med højt ABEC tal, har kompression systemer så du klarer ramperne og endelig har BOX deck så du ikke slår dine skinneben.

Forskellen på de enkelte trick løbehjul ?

I nedenstående tabel, kan du let få overblikket på tværs af modelle af trick løbehjul.

Som du kan se er forskellen mellem den billigste Raven slick og et RASK A+, primært, at det dyre har HIC kompression dvs det indbygget stødabsorbering. Det dyre har derudover ALU kerne i hjulene som også er større som man får mere fart på + det har BOX deck så man ikke slår sine skinneben.
Så jagter du et trick løbehjul som kan det hele - så er det RASK A+.

Hvor højt (CM) skal et trick løbehjul være?

Man kan IKKE lave en tabel over dette - men her kommer den ULTIMATIVE guide SÅ DU RAMMER PLET.

Højden på trick løbehjul afspejler hvad vi vil bruge det til. De børn der BÅDE bruger det til kørsel og tricks skal have en højde som ligger mellem navle og brystkassen. Vil du derimod KUN bruge det til rampe kørsel - skal det være mellem hoften og navlen.

Det er nemlig sådan, at når man laver tricks - er det ofte rarest at man kan bøje sig ind over løbehjulet. Hermed får du en langt bedre mulighed for at udføre de gode trics.

Derimod, er det irriterende at skulle bøje sig - hvis man gerne vil køre til og fra skole. Så i denne situation skal det være HØJERE.

Derfor lyder det korte råd:

Mest til tricks: Tættest på hoften

Mest til transport: Tættest på navlen.

 

HUSK beskyttelsesudstyr 

Vi vil godt slå på tromme for du husker at købe beskyttelsesudstyr. Dette gælder også vores trick kategorier som vores skateboards eksempelvis.

Selv hvis barnet står godt, kan det falde. Det er Hjelm, tandbeskyttere og beskyttelsesudstyr. Vi har det hele. Men det kan også være selve wirelåsen fra ABUS som let spænder dit løbehjul fast så det ikke bliver stjålet i skolen.

 

Professionel rådgivning ALTID

Vi er klar med professionel rådgivning - bare ring 30293634! Eller send os en mail på info@legehjulet.dk