Løbehjul  84 varer

Guide:

Læs om valg af løbehjul (tryk her)

Underkategorier

 • Trehjulet løbehjul

  Køb Trehjulet løbehjul og kombiner løbehjulet med skateboardet. Vi forhandler disse fede fliker løbehjul og Trikke som er enormt udbredte i USA. Børne løbehjul har 3 hjul er sjov underholdning. Vi sælger også Puky løbehjul og Apollo løbehjul med 3 hjul som har lysende hjul og GLOBBER. Dem finder du nedenfor på denne liste. Vores Fliker og Trikke løbehjul er sjov motions underholdning for voksne. De er i høj kvalitet - og giver dig masser af motion og sjov leg. Husk på at leg er tilladt i alle aldre.

 • Løbehjul med store hjul

  Løbehjul med store hjul anvendes til transport fra A til B. Vi ser dem i stigende grad i byerne, hvor voksne bruger dem - fordi de er praktiske mellem BUS / TOG og arbejde. De er lette at folde sammen og bære over skulderen i en bæresele. 

  Styret kan højdejusteres så du rammer den mest behagelige højde for dig. Vi siger som tommelfinger regel, at et løbehjul højde mæssigt skal være mellem navle og brystkasse når du ruller. Er man voksne med lange arme, kan styret være lavere.

  Apollo phantom løbehjulet og RASK 200 mm er de mærker vi varmt anbefaler - fordi de har nogle fine specifikationer sammenlignet med andre på markedet.

  Feks har de gummi håndtag. Det gør du holder godt fast i styret - selv hvis det er lidt vådt. Her har andre løbehjulet den gene, at de har skum håndtag - som smuldrer over tid + føles våde at køre med hvis de blot får lidt vand.

  Vi sælger også de store "løbecykler til voksne". Dvs. cykler uden pedaler, altså cykelstel, med STORE hjul. De benyttes i høj grad af voksne professionelt. Feks på plejehjem, sygehuse og lufthavne. 

 • Trick Løbehjul

  Vi er eksperter i Trick løbehjul. Sælger flere tusinde hvert år. Det er mærker som Rask, Raven, Apollo, My Hood, Spartan, Streetsurfing, Black Dragon mm. Vi har fyldt med gode Tilbud. Alt på Lager. Kort sagt: Over 70.000 danske kunder kan ikke tage fejl.

   

  Trick løbehjul til Begyndere, Erfarne eller Øvede

  Lad os starte med at kigge på først nævnte.

    

  Trick Løbehjul til begyndere

  Trick Løbehjul til begyndere. Vælg altid Rask, Raven, Black Dragon og som er konstrueret til begyndere - hvis du som far og mor er lidt i tvivl om de overhovedet vil stå på løbehjulet. Det er utrolig godt til prisen. Det kunne også være My Hood, som er yderst solidt og mega cool. Derudover kan du selvfølgelig købe Spartan, trick løbehjul som har stærkere hjul med alu kerne og lidt større hjul (110 mm) som gør det også har lettere ved at rulle hvis man vil køre meget på det feks til og fra skole.

   

  De erfarne Trick løbere

  De mere erfarne anbefaler vi Insane2, Apollo Genesis og Ripper. Alle tre er af høj kvalitet, har ALU kerne hjul som giver en længere holdbarhed - og udstyrede med kvalitets kuglelejer med højt ABEC tal.

  Hvor højt skal et trick løbehjul være?

  Højden på trick løbehjul afspejler hvad vil bruge det til. De børn der BÅDE bruge det til kørsel og tricks skal have en højde som ligger mellem navle og brystkassen. Vil du derimod KUN bruge det til rampe kørsel - skal det være tæt på navlen.

  Det er nemlig sådan, at når man laver tricks - er det ofte rarest at man kan bøje sig ind over løbehjulet. Hermed får du en langt bedre mulighed for at udføre de gode trics.

  Derimod, er det irriterende at skulle bøje sig - hvis man gerne vil køre til og fra skole. Så i denne situation skal det være HØJERE.

  Derfor lyder det korte råd:

  Mest til tricks: Tættest på navlen

  Mest til transport: Tættest på bryst.

   

  HUSK beskyttelsesudstyr 

  Vi vil godt slå på tromme for du husker at købe beskyttelsesudstyr. Selv hvis barnet står godt, kan det falde. Det er Hjelm, tandbeskyttere og beskyttelsesudstyr. Vi har det hele. Men det kan også være selve wirelåsen fra ABUS som let spænder dit løbehjul fast så det ikke bliver stjålet i skolen.

   

  Professionel rådgivning ALTID

  Vi er klar med professionel rådgivning - bare ring 30293634! Eller send os en mail på info@legehjulet.dk

Viser 1 - 84 af 84
Viser 1 - 84 af 84
Løbehjul

Vi er eksperter i løbehjul. Vi importerer selv løbehjul fra hele verden og distribuerer dem i Danmark.

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du er i tvivl om hvilken du skal vælge. Du kan også læge med her, hvor vi kort ridser op de forskelle der kan være.


Trick Løbehjul eller Transport løbehjul?

Er du lidt i tvivl om du skal vælge et transport løbehjul eller et trick løbehjul? Det kan vi svare på ganske kort: Tænker du dit barn har lyst til at lave tricks? Et trick kan være køre ud over kantstene? Køre på den nærmeste skatebane ?
...så skal du helt sikkert kigge efter trick løbehjul.

Er det derimod et ønske om at køre langt. Fra A til B. Så er det mere et transport løbehjul...

Vi er eksperter i løbehjul. Vi importerer selv løbehjul fra hele verden og distribuerer dem i Danmark.

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du er i tvivl om hvilken du skal vælge. Du kan også læge med her, hvor vi kort ridser op de forskelle der kan være.


Trick Løbehjul eller Transport løbehjul?

Er du lidt i tvivl om du skal vælge et transport løbehjul eller et trick løbehjul? Det kan vi svare på ganske kort: Tænker du dit barn har lyst til at lave tricks? Et trick kan være køre ud over kantstene? Køre på den nærmeste skatebane ?
...så skal du helt sikkert kigge efter trick løbehjul.

Er det derimod et ønske om at køre langt. Fra A til B. Så er det mere et transport løbehjul du skal vælge.

Indenfor Trick løbehjul, kan du så igen vælge mellem om det er et begynder løbehjul eller et "pro løbehjul" du jagt. Forskellen ligger i styrken på løbehjulet / holdbarheden. Pro løbehjulene koster mere. Det gør det ofte fordi de feks er med kompression system - en mekanisme som gør at headsæt kuglelejet som styret / baren drejer omkring skånes - og dermed ikke går i stykker så let.

Taler vi transport løbehjul. Så kan man her også skelne mellem om det er et løbehjul skal "bæres" og have med i bus/bil (så det skal klappes sammen hele tiden) eller det "bare" skal bruges til kørsel fra A til B. Man kan nemlig få transport løbehjulene i to vægt klasser. Det som adskiller dem er om de er med suspension dvs stødabsorbering. Er de med suspension, sidder der en stor fjeder på undersiden af løbehjul eller i forgaflen. Med suspensionen får du en dejlig behagelige kørsel. Men det gør løbehjulet tungere. (blot til info).


Hvor højt skal løbehjulet være?

Der er to faktorer som har indflydelse på hvilken højde løbehjul du skal vælge.

a) alder på barnet

b) formål


De yngre børn (6-10 år) vil typisk lave blandet kørsel på løbehjulet (hvorfor man her vælger transport løbehjul). Her skal højden være mellem navle og brystkasse. Undtagelsen er dog, hvis de KUN bruger løbehjulet på ramper. Her søger man helst en højde som er mellem hofte og navle.

Formål, hænger sammen med at ren transport på løbehjul, dvs kørsel, her er det mest behageligt at løbehjulet er tilpas højt - så man ikke skal bøje sig. Også her vil og skal højden være mellem navle og bryst - med mindre det er voksne som har lange arme - så kan styrhøjden godt komme ned mellem hofte og navle.

Hvad betyder ABEC tallet?

ABEC betyder hvor godt et kugleleje du har i hjulene. Jo højere tal jo bedre. De fleste løbehjul ligger på 5, 7 og 9. I relation til ABEC tallet, kan du altid se om kuglelejet er "forseglet" med en gummiring (så det feks er rødt). Det er et godt tegn hvis det er - så holder det længere.

Hvor meget skal løbehjulet samles ?

Du kan sagtens finde ud af at samle dit løbehjul. Transport løbehjulet er altid samlet. Her skal du blot folde det ud og køre. Trick løbehjulet, skal du blot skrue BAREN (styret) på med de 3/4 clamp skruer - der medfølger altid umbraco nøgler til at gøre det. Sørg for at spænd hver skrue på skift, og begynd forfra når du har spændt den sidste - herved sikrer du det hele er korrekt fastspændt.

Kan man skifte hjulene hvis de larmer ?

Det kan kan gøre at hjulene begynder at larme - er hvis der kommer skidt i kuglelejerne / eller vand som herved danner rust. Det starter med en lyd - og på et tidspunkt kan du opleve at hjulet ikke vi køre - eller det begynder at køre skævt. Så er der sket det at en af kuglerne er gået i stykker i kuglelejet - så det nu drejer skævt. Ja, du kan sagtens både skifte hele hjulet eller blot kuglelejet. Vil du skifte kuglelejet - sidder det som en 5´er trykket ind i hver side af hjulet. Du skal således blot trykke det modsatte kugleleje ud med en skrue trækker - og sætte et nyt ind. BUM, så er du kørende igen. Vores råd er altid: Når der er optræk til vand / regn / fugt / vejsalt - hold løbehjulet indenfor. Det er en dræber. Men jo selvfølgelig kan du sagtens køre - bare det ikke ALTID står i når det plask regner - det har det ikke godt af - det har din cykel heller ikke.

Mere