Løbehjul  110 varer

Underkategorier

 • Trehjulet løbehjul

  Køb Trehjulet løbehjul og kombiner løbehjulet med skateboardet. Vi forhandler disse fede fliker løbehjul og Trikke som er enormt udbredte i USA. Børne løbehjul har 3 hjul er sjov underholdning. Vi sælger også Puky løbehjul og Apollo løbehjul med 3 hjul som har lysende hjul og GLOBBER. Dem finder du nedenfor på denne liste. Vores Fliker og Trikke løbehjul er sjov motions underholdning for voksne. De er i høj kvalitet - og giver dig masser af motion og sjov leg. Husk på at leg er tilladt i alle aldre.

 • Løbehjul med store hjul

  Løbehjul med store hjul, bruges ofte til transport. De er perfekte til barnet til og fra skole, men kan også bruges af far og mor - så længe man respekterer max belastning på 100 kg. De store hjul kan være massive eller lufthjul. Det er klart at med lufthjul kan du køre stærkere, men løbehjulet er samtidig også noget tungere - og kan ofte ikke klappes sammen. Vores løbehjul med luft egner sig til voksne og her kalder vi dem Løbecykler, fordi de mest af alt minder om en cykel uden pedaler.


  Mente du trick løbehjul?

  Er det en fejl at du er havnet her, så prøv at kigge over i vores sektion med Trick Løbehjul i stedet for. Her har løbehjulene små hjul og egner sig til stunts :-)

 • Trick Løbehjul

  Guide: Valg af Trick Løbehjul 

  Vi er eksperter i Trick løbehjul. Sælger flere tusinde hvert år. Det er mærker som Apollo, My Hood, Team Dogz, Lucky, District, Maui & Sons og Black Dragon mm. Vi har fyldt med gode Tilbud. Alt på Lager. Kort sagt: Over 30.000 danske kunder kan ikke tage fejl.

   

  Trick løbehjul til Begyndere, Erfarne eller Øvede

  Lad os starte med at kigge på først nævnte.

    

  Trick Løbehjul til begyndere

  Trick Løbehjul til begyndere. Vælg altid Black Dragon som er konstrueret til begyndere - hvis du som far og mor er lidt i tvivl om de overhovedet vil stå på løbehjulet. Det er utrolig godt til prisen. Det kunne også være My Hood, som er yderst solidt og mega cool. Derudover kan du selvfølgelig købe Arcore 2.0 trick løbehjul som har stærkere hjul med alu kerne.

   

  De erfarne Trick løbere

  De mere erfarne anbefaler vi Team Dogz PRO X eller PRO 4, District eller Maui Shredder. Alle tre er af høj kvalitet, har ALU kerne hjul som giver en længere holdbarhed - og udstyrede med kvalitets kuglelejer med højt ABEC tal.

   

  HUSK beskyttelsesudstyr 

  Vi vil godt slå på tromme for du husker at købe beskyttelsesudstyr. Selv hvis barnet står godt, kan det falde. Det er Hjelm, tandbeskyttere og beskyttelsesudstyr. Vi har det hele. Men det kan også være selve wirelåsen fra ABUS som let spænder dit løbehjul fast så det ikke bliver stjålet i skolen.

   

  Professionel rådgivning ALTID

  Vi er klar med professionel rådgivning - bare ring 30293634! Eller send os en mail på info@legehjulet.dk


  Ander kunder kiggede også på:

  Almindelige løbehjul til transport

  Billige Rulleskøjter til Børn Som Kan Justeres.

pr. side
Viser 1 - 100 af 110
Viser 1 - 100 af 110
Løbehjul
Vi har en af de største lagre fyldt med løbehjul. Vi importerer dem selv fra store dele af verden. Det byder, at vi kan holde Skarpe priser - men også at vi kender dem VILDT GODT. Vi yder markedets bedste kundeservice, fordi: Vi holder åben på telefonen til kl 21.00 hver aften - hvor du kan ringe og få personlig vejledning i korrekt valg af løbehjul. Du kan komme og hente på vores lager - og også indtil kl 21.00 (efter aftale). Vi tilbyder ombytningsfragt på 35 kr hvis ud har købt forkert. Vi har 90 dages returret. Vi scorer topkarakterer på Trustpilot på baggrund af ovenstående. Hjælp til køb af løbehjul: Kort fortalt findes der 3 hovedtyper løbehjul a) Transport løbehjul med store hjul (herunder også til voksne) b) Trick løbehjul c) Løbehjul til sjov - f.eks trehjulede løbehjul Du er altid velkommen til at kontakte os såfremt du ikke er sikker på valget af løbehjul tlf 30293634 (også om aftenen). a) Transport løbehjul har du formål at bringe dig hurtigt fra A til B. Vi har...

Vi har en af de største lagre fyldt med løbehjul. Vi importerer dem selv fra store dele af verden. Det byder, at vi kan holde Skarpe priser - men også at vi kender dem VILDT GODT.

Vi yder markedets bedste kundeservice, fordi:

 • Vi holder åben på telefonen til kl 21.00 hver aften - hvor du kan ringe og få personlig vejledning i korrekt valg af løbehjul.
 • Du kan komme og hente på vores lager - og også indtil kl 21.00 (efter aftale).
 • Vi tilbyder ombytningsfragt på 35 kr hvis ud har købt forkert.
 • Vi har 90 dages returret.


Vi scorer topkarakterer på Trustpilot på baggrund af ovenstående.

Hjælp til køb af løbehjul:


Kort fortalt findes der 3 hovedtyper løbehjul

a) Transport løbehjul med store hjul (herunder også til voksne)

b) Trick løbehjul

c) Løbehjul til sjov - f.eks trehjulede løbehjul

Du er altid velkommen til at kontakte os såfremt du ikke er sikker på valget af løbehjul tlf 30293634 (også om aftenen).

a) Transport løbehjul har du formål at bringe dig hurtigt fra A til B. Vi har flere typer. Vi har dem med gummi hjul (som ikke punkterer) og som er enormt driftsikre. (Det kunne være Apollo Phantom 200 mm). De kan klappes sammen - og er lette at have med i bussen. Men men men, det tåler ikke man laver tricks på dem - så går de i stykker. De er KUN til at trille på.

Vi har så sammenklappelige løbehjul til transport med lufthjul. Her har vi to størrelser (Hepros 145 og 200 mm). Lufthjulet har den fordel, at det affjedrer når du kører over ujævnheder. Det kan køre på grus. Det kan køre på græs. Men, det har også den gene at de kan punktere - men så må du lappe det. (det kan man også).

Endelig vi de "store løbehjul" med Store hjul. Her har vi feks Arcore Max løbehjulet som har 16" hjul med luft hjul. Det kan ikke klappes sammen. Dette løbehjul kører rundt hos mange danske firmaer - fordi det har de store hjul som gør man kommer monster hurtigt afsted. Det er stabilt - da det er lavet på et cykelstel - uden pedaler.

b) Trick løbehjulet har små hjul. Det kan ikke justeres i styrhøjden. Disse to ting har det, fordi så kan det tåle man kører på ramper med det. Du kan købe vores trick løbehjul mange pris klasser. Det som adskiller dem, er hvor professionelt du ønsker det. Skal det være ALU hjul? Skal du have kompression system i som affjedrer når du kører over ramper? Skal decket (stå pladen) have et specielt design - så du ikke slå dine skinneben? Ja der findes mange typer - og også her hjælper vi rigtig gerne pr tlf.

c) Løbehjul til sjov, er feks Nils Extreme Fliker 145 eller 180. Det er trehjulede løbehjul, hvor du kommer fremad ved at "svinge løbehjulet" fra side til side ved at forskyde vægten i hofte og ben.


Vi er vilde med løbehjul. Det er også derfor vi er en af de største forhandlere i Danmark. Vi har også et forhandler netværk, hvor vi distibuerer mange af løbehjulene.

Mere