Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Fodboldmål til Haven – Her Sparer Du 10%

Fodboldmål til Haven – Her Sparer Du 10%

Artiklen her, giver det perfekte overblik over hvilket fodboldmål til haven du skal vælge. Der findes en masse derude – og ofte kan det være en jungle. Vi håndplukker de bedste som præsenteres på en overskuelig måde. Det er klart indholdet af artiklen bærer præg af vores mange års erfaring med at sælge mål. Men du skal se det som den rådgivning du får hvis du feks går ind i en butik - og de siger....jamen så vil jeg anbefale dette....


Bliv ved med at læs, snart gennemgår vi testen af fodboldmålene som opstilles i en overskuelig tabel – så du får et hurtigt overblik.

Men lad os lige først kigge på hvorfor man overhovedet har gavn af et fodboldmål derhjemme.


Hvorfor have fodboldmål i haven ?

Fodbold er ubetinget sport nr 1 i Danmark. Det er en holdsport, en motionssport og en konkurrence sport som er ganske simpelt – bare scor mål så er alle glade.

Når vi oplever en massiv interesse, fra forældre, der ønsker at købe fodboldmål – skyldes det, at sporten med stor fordel kan trænes derhjemme – også som ENE SPORT. Nemlig i disciplinen – straffespark.

Det er altafgørende at man kan ramme målet når man sparker til bolden. Det ved vi alle der spiller. Ja det andre på holdet ligefrem regner med du rammer plet hver gang. …og det kan du øve. Det kræver bare træning, træning og træning.

Med et fodboldmål i haven, kan du blandt andet øve straffespark derhjemme – mellem træningen.
Du kan gøre det når du vil, uden at tage hensyn til om der ikke er plads nede på boldbanen. Du har nemlig dine egne mål. Du kan mellem lektierne lige smutte ud og hamre nogle bolde i nettet – inden du går videre til matematik opgaven.


Hør Far og Mor: Det betyder også at dit barn kommer væk fra Ipad, computer og andet elektronik – UD og får motion = vildt godt for indlæring og vægt.

Altså en gevinst for familien generelt.

Hvor meget plads har du i haven?

En af de første overvejelser du skal gøre dig, FØR du vælger et mål, er hvor meget plads du har i haven + hvor meget opbevaringsplads du har i garagen?

Se, det er nu engang sådan, at de fleste fodboldmål tager lidt tid at samle. Og når først du har dem samlet –fylder de en del. Og når de skal pakkes væk – orker du sikkert ikke at skille dem ad igen vel ? Nej, det gør de fleste ikke.

Derfor plejer vi at sige: Hvor meget plads har du i haven. Det kan godt være du har plads til et stort stålmål som er 5 meter bredt – men når det skal pakkes væk har du ikke. Så overvej lige begge problemstillinger.

Længere nede i artiklen, kigger vi på hvad målene fylder – både når de står i haven men også når de skal pakkes sammen.

>>Træt af at læse - Så Spring direkte ind og køb et BILLIGT fodbold mål her << 

Natur bevidst eller Funktions orienteret ?

Er du typen der tænker på miljøet – og derfor måske mest ønsker et træ fodboldmål – fordi du vurderer det er bedst? Eller måske er pænest? Eller billigst?

Det er jo helt fair nok. Men du skal vide at træ også har en række uhensigtsmæssigheder. (det kigger vi også på senere i artiklen). Men overordnet set, er træ målet TUNGT og det RÅDNER. At målet er tungt, er godt set i lyst af det skal kunne modstå en masse hårde spark med bolden. Men det er tungt når du skal flytte det fordi du skal slå græs, eller det skal pakkes væk for vinteren.

Ja du jo nå næsten godt gætte hvorfor vi ikke er den helt store fortaler for et træmål.

Korrekt, det kan ofte ikke klappes sammen. Så du får dets fulde størrelse at føle i garagen – når der ikke er plads til bilen om vinteren. Hmm. Lad os kigge på hvad der eller findes – er det ok?


Hold ud, nu kommer vi snart til testen – blive hængende.

Stål fodboldmål

Stål fodboldmålet er en af de andre populære mål. Specielt Elite Pro målet, som ligner de "rigtige" fodboldmål du ser på fodboldbanen. De er utrolig solide. Men samtidig er metoden til at hæfte nettet fast på - langt mere stabil end andre mål. Nettet sættes nemlig fast i kroge på bagsiden af målrammen. Det gør du slipper for at der f.eks sidder en "net pose" om rammen som måske forgår - og det derved ødelægger nettet. En anden godt element ved Elite PRO målet er bundrammen er firkantet. På mange andre mål er den rundt. Når den er firkantet har den bedre kontakt med underlaget plus den vægtmæssigt giver mere vægt bagud på målet så det ikke så let tipper forover.

Flot stål have fodboldmål fra elite pro

Test af 4 fodboldmål


Så kommer vi til testen. Bemærk test er meget subjektive. Vi har her lagt vægt på de praktiske forhold, man som kunde skal sættet sig ind i, når man skal købe mål eller håndtere det.


Første målepunkt er - ligner målet det man ser på f.eks fodboldbanen (det lægger ungerne høj vægt på). Hvis ja, giver det 5 point.

Dernæst, hvad koster målet. Hvis prisen er GOD giver det højere score. 

Vægt: Hvis vægten er høj og målet f.eks er svært at flytte - får det en lavere score.

Endelig den samlede styrke.

Markedets mest solgte fodboldmål er et My Hood Champion mål. Det har taget markedet med storm siden det kom frem for et par år siden. Det er både meget smukt og et mål som

fantastiske specifikationer.

Som du kan se i testen scorer målet høje point på det hele. Eneste sted hvor det relativt får marginalt mindre point er på prisen - og det er fordi Elite PRO har en anelse bedre pris

(som i forbrugerens øjne kan være yderst værdifuldt).

Testen tager så ikke højde for mærkevare kendskab - hvor Elite PRO så klart ville få færre point fordi det ikke er så kendt i markedet. Men her vurderer vi ikke på hvor kendt noget

er - men mere de hårde facts.


Resultatet af testen ses her.

Tak fordi du læse med. God fornøjelse med køb af fodboldmål.

>>Se listen over relevante fodboldmål til haven HER <<