Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Den RIGTIGE størrelse LØBECYKEL [Løbecykel Alder] GUIDE Spar 39%

Den RIGTIGE størrelse LØBECYKEL / alder og det at spare penge 

Formålet med denne guide, er at sætte dig i stand til at vælge den rigtige størrelse løbecykel og spare penge.

Følg med længere nede - spar op til 39 %.

Lad os lige starte med at punktere en af de vigtigste parametre som mange køber løbecykler efter - nemlig ALDER. Alder siger nemlig INTET om hvilken størrelse du skal købe.

FORDI....

Der er forskel på højden af børn.
Der er børn med LANGE eller KORTE ben.

Med dette In mente, er langt mere tilhængere af LÆNGDEN på dit barns BEN. Altså skridmål eller MINDSTE målet - som vi også kalder det ...læs med

Genvej: Hop straks ind og se udvalget af løbecykler


Hvor gammel skal mit barn være for at købe på løbecykel?

Nu vi netop lige har nævnt at alderen ikke er afgørende for hvor tidligt barnet kan være for at komme igang - vil vi gerne lige vise hvad du kan sætte dit barn igang med for at stimulere udviklingen. Her er Milly Mally´s bud på en gåcykel - som hedder en Microbike. Det en 4hjulet cykel som står solidt plantet og ikke vælter med barnet. Den fås i 4 farver og er enormt populær.

Benlængden afspejler den størrelse du skal vælge.

Det som afgører hvor stor / lille løbecykel du skal vælge er benlængden på dit barn. Benlængden afgører om dit barn kan nå jorden - når det sidder overskrævs på cyklen. Da børn både har lange og korte ben - i forhold til hele kroppens højde - er dette det mest præcise mål.

Vælger du en løbecykel som er for HØJ i forhold til dit barns benlængde - får barnet en dårlig start på cyklingen. De bliver nemlig ofte utrygge da de ikke kan sætte sig i sadelen. Ja og måske kan de slet ikke sidde overskrævs på cyklen - såfremt sadelstangen også sidder for højt.

Omvendt må cyklen ikke være for LAV eller for LILLE - da benene så rammer mod styret. 

Vi har herunder oplistet de typer af løbecykler vi har på shoppen efter mindste sadel mål. Så er det let for dig hurtigt at vurdere om du skal vælge den ene eller den anden. For ofte handler det om hvad dit barn kan passe af cykel.

Her ses RASK RETRO løbecyklerne

De er blevet populære, fordi de passer en 2/3 årig, har EVA skum hjul + et flot RETRO LOOK. God kvalitet kombineret med den rigtige pris gør dem til en kær favorit blandt løbecyklerne.

De har sædehøjde på 33 - 41 cm.

 

Se >>Alle Løbecykler igen <<

 

Priser og Prisgaranti på løbecykler

Vores priser er de laveste du finder på nettet. Det er de, fordi vi ikke har nogen butik vi skal servicere og tjene ind til - men derimod et stort centralt lager. Det giver dig også den RO i maven, at du trygt kan købe her - fordi du ved vi har de skarpeste priser. Finder du noget som er lavere - så tag fat i os, så finder vi ud af det.

Det gode køb til løbecyklen

Ethvert barn som skal igang på løbecyklen, bliver træt i benene når i er ude og gå tur. Netop derfor, er bæreselen det gode tilkøb. Den gør at du let kan bære løbecyklen over skulderen. Den ser sådan her ud i brug (se hunder). Og selve konstruktionen gør, at den passer på de fleste løbecykler.

 Bæresele Til Puky Løbecykel

Den laveste løbecykel

Den mindste af løbecyklerne hedder en TRIKE. Det er en trehjulet cykel, som kan omformes til en to hjulet. Sadelmålet starter på 24 cm og kan øges op til 29 cm. Den er således et genialt førstevalg når barnet skal igang. Som trehjulet yder den barnet maximal tryghed som gør det bliver fortrulig med det hele, og når lysten kommer kan du let flytte det ene hjul ind i midten og skabe løbecyklen.

 

Den mest solgte løbecykel

Den mest efterspurgte og solgte løbecykel er uden sammenligning PUKY´s – Puky medium løbecykler. Den har en sadel højde som er finpudset til 2 årige. De 29 cm er det tal som PUKY har sat som mål gennem mange års salg af løbecykler. Og det er absolut ikke en tilfældig højde. PUKY har efterfølgende flere størrelser cykler – en Large og en XL. Large udgaven er 34 cm i mindste mål og passer de 3 årige – hvor XL ofte er til de få store børn som også skal i gang – eller handicappede som af den ene eller anden årsag ikke har den gode balance.
 

Den Eksklusive løbecykel

 

Vil du have en som slår dem alle på materiale valg, vægt og komfort – skal du vælge Flash. Den har et lavt tyngdepunkt som gør den lettere for barnet at styre. Derudover er den med lufthjul og håndbremse. Du kan justere sædet i højden uden brug af værktøj = super smart. En lækker cykel.


Hvorfor har i ikke KOKUA cyklen her?

Vi har grundlæggende altid ELSKET KOKUA løbecyklen. Den er nok den fedeste løbecyklen som findes. Men vi synes også den er lidt dyr. Derfor har vi valgt at tage Twister, Flash og Storm cyklerne ind i stedet, da vi føler man får meget af det samme - for en LANGT lavere pris.

Se >>Alle Løbecykler igen <<