Trick Løbehjul For Begyndere og Børn

Hermed en lille guide til at vælge det rigtige trick løbehjul. Årsagen til du læser dette, kunne være fordi din søn/datter har skrevet et ønskeseddel - og nu skal du så finde en gave.

Se lige denne seje video før du læser videre :-)

Vi sørger for du let sparer 150 kr - så læs med :-)

Bare rolig, om lidt har du valgt det helt rigtige trick løbehjul, og barnet bliver super lykkelig. Du kan også tjekke vores komplette trick løbehjul guide ud.
 

Hvad er forskellen på Løbehjul og Trick Løbehjul

Det er ikke helt lige meget om du køber et "normalt" løbehjul eller et trick løbehjul. Trick løbehjul er nemlig specielt fremstillet til at kunne modstå stød og slag ved rampekørsel og diverse freestyle kunster. Er du øvet, men stadig nysgerrig efter tips og tricks? Så se vores guide til valg af det rigtige trick løbehjul.

Under vores sektion "Løbehjul med store hjul" kan du finde masser af normale løbehjul. Kendetegnet ved disse, er de har større hjul og eventuelt et styr som kan klappes sammen og højdejusteres. Ting som gør løbehjulet uegnet og direkte "svagt" hvis man tager det med ud over en kantsten. Ja man risikere at smadre hjulene i løbet af få hop. Og så bliver barnet bare ked af det.

Derimod har trick løbehjulet, ofte små hjul og et stærkt styr som tåler at "falde" masser af gange.

Hvis det er trick løbehjulet du leder efter - så klik HER.

Trick Løbehjulet RASK Master Neo Chrome 

Vi sætter fokus på dette RASK Master trick løbehjul - i NEO CHROME (regnbue farvet) - fordi det er det perfekte trick løbehjul.

Det er hurtigt blevet utrolig populært fordi det har alle de gode egenskaber en nybegynder har behov for.

1) Det har det rigtige deck (dvs ståplade) som er box formet. Når det er box formet, slår barnet ikke sine skinneben når de svinger løbehjulet rundt. Ellers sagt på en anden måde - idet siderne er lodrette - gør det ikke så ondt hvis løbehjulet rammer skinnebenet.

2) Det har 110 mm hjul. Netop det at løbehjulet har 110 mm hjul - gør hjulet er lidt større i diameter end andre begynder løbehjul som ofte kun har 100 mm. Når hjulet er større i diameter - har man langt lettere ved at få fart på. 

3) Det er udstyret med den ideelle bremse - nemlig en flex fender bremse. Det er et stykke metal man træder ned på baghjulet. Det gør hjulet standses - men ikke blokeres. Herved undgår du at barnet laver "flat spots" på hjulene.

4) Håndtagene er bløde med hårde barender. De hårde barender er gode - fordi et trick løbehjul til tider blot smides. Og sad der håndtag på som havde barends af gummi - ville styret banke sig igennem disse. Det gør det ikke når de er hårde.


Trick Løbehjulet RASK er ideelt for begyndere

Et andet HOT bud på et populært trick løbehjul er RASK WIND som hurtigt er blevet populært pga sine flotte CLAMPS og sine motiver.

Det har:

  • Solidt styr, BMX håndtag som gør du holder utrolig godt fast.
  • Skridsikkert griptape at stå på.
  • En en solid fender bremse som standser hjulet nænsomt så det ikke slides fladt. 

Alders mæssigt kan de bruges af ung eller gammel. Det tåler nemlig helt op til 100 kg.

Generelt er styret en smule smallere på WIND modellen. Herved kan de mindre have fordel af at bruge det !

Bliv klogere på delene på et trick løbehjul >> Her

rask wind flash trick løbehjul


Passer højden på dette trick løbehjul?

Dette spørgsmål får vi enormt tit når kunder besøger os eller ringer. Trick løbehjul, kan nemlig ikke justeres i højden. Derfor har mange fokus på om styret nu passer ? De læser

nemlig hos mange af vores konkurrenter, i tabeller. Det gør dem forvirrede.

Vi siger altid: De tabeller passer ikke!

De passer ikke, fordi de er lavet til børn som KUN kører på trick løbehjul. Og ikke til børn som BÅDE kører og laver tricks.


Det eneste rigtige er DU som forældre, vurderer hvad barnet gør MEST. 

For har du et barn som MEST kører meget rundt - så er det smartest at løbehjul når op til navlen - så barnet ikke skal krumme ryggen når det kører.

Er det derimod MEST trick: Er det hoften.

Betyder det noget om hjulstørrelsen er 100 eller 110 cm?

Når man vælger et trick løbehjul med 110 mm hjul er det lidt større end det "typiske" som er på 100 mm. Dit udbytte ved at vælge det større hjul er du får langt lettere ved at få fart på.

De større hjul har langt lettere ved at passere hen over ujævnheder på jorden.

Hvis du blot blev forvirret over alt dette ovenstående - så ELSKER Vi at hjælpe dig - så ring på 30148979 nu. Vi sidder klar ved telefonen.


Mest solgte

Producenter