Apollo Grafitti Trick Løbehjul Grøn

Begynder trick løbehjul som ruller VILDT godt med ABEC-9 kuglelejer. Vægten er 3 kg så det er let at løfte løbehjulet og lave kunstner. Hjulene er 100 mm. Bremsen er det bedste nemlig en flex fender bremse. Samlet set: perfekt begynder trick løbehjul.

Leveringstid: 1-2 dage 

699,00 DKK

-200,00 DKK

499,00 DKKinkl. moms

Apollo mærket, er et af de hurtigst voksende i Europa. Det er den rigtige opskrift på godt design og prissætning, som danner grundlag for denne succes.

Grafitti, som er begynder trick løbehjulet, har en lav vægt. Lav vægt er godt, for så er det langt lettere at lave hop. Men det gør det også langt lettere for køreren at betjene det.

Det har nogle af de bedste kuglelejer i hjulene, nemlig ABEC-9. ABEC-tallet, betyder hvor mange omgange hjulet ruller i minuttet. Jo højere tal jo bedre. Hovedparten af trick løbehjul på markedet for begyndere, har ABEC-5 & ABEC-7. Altså får du langt højere rulleevne når du køber dette Apollo.

Totalhøjden er 83 cm. Vi hører mange kolleger i branchen tale om et løbehjul skal styret være et sted i nærheden af hoften / navlen. Her har vi efter mange års salg af trick løbehjul til børn - en anden mening. Vores holdning er løbehjuls højden i stedet bør være mellem navle og skulder - når vi taler de helt unge børn. Det mener vi, fordi de unge, også bruger løbehjulet til transport. Her er det meget irriterende for dem, såfremt løbehjulet er for lavt - så de skal bøje sig.

Hjul: 100 mm 
Kerne: PU
Kuglelejer: ABEC-9 
Højde: 83 cm
Vægt 3 kg
Clamp: 3x
Bremse: Flex fender
Deck størrelse: 50 x 10

Hjul størrelsen på 100 mm, beskriver hvor stort hjulet er i diameter. Trick løbehjul er ofte 100 eller 110 mm. Jo større hjul, jo lettere har du ved at få fart på. Men omvendt, er det også sådan, at jo større hjul - jo tungere bliver hjulet + jo svagere bliver det. 

Du skal huske når du skal købe nye hjul, til dette løbehjul - SKAL det også være 100 mm. For der er IKKE plads til et større hjul end 100 mm.

Til en begynder, betyder det ikke noget om hjulet er med alu kerne eller PU - udover Alu er mega flot at se på.