Kids Globe Hestestald med 9 bokse PINK - model 2021

610188

Lækkert håndværk med denne pink farvede stald bygning med plads til 9 heste i boks, fra Kids Globe Farming. Stalden er af træ og er 62 cm lang og 42,5 cm bred - så den er stor. Den er i størrelses forholdet 1:32. flere andre kalder den for en SIKU hestestald - fordi SIKU også passer til. Den giver anledning til mange timers sjov leg.

Leveringstid: 1-2 dage 

549,00 DKK

-100,00 DKK

449,00 DKKinkl. moms

Længde: 62 cm
Højde: 22 cm
Bredde: 42,5 cm

Hvilke heste passer til?

Boks størrelsen er på denne 14 x 12 cm.

Til stalden her, passer heste i størrelsen 1:32, vil du derimod have en som passer til Schleich heste skal du købe denne

Du kan for at gøre udendørs arealet mere levende - med fordel købe Kids Globe "kunstigt græs med" og måske "heste spring". De to elementer som fuldender denne smukke træ stald. 

Det er ofte piger der ELSKER heste, som køber denne stald. Det er skønt at drømme om sin hest, når man leger hjemme. Derfor køber mange forældre hestestalden til deres piger og drenge som ridder - så de får afløb :-)

Hvis du undrer dig over stalden her ser lidt anderledes ud - end dem de ellers finder på nettet, så er det fordi det er den nye 2020 model. Her er bygningsværket frisket op og gjort mere nutidigt med nye porte.

Kan børnene komme ordentlig til at lege nede i stalden ?
Ja, taget kan foldes op som du kan se på et af billederne. Det giver masser af plads til at kigge ned i stalden og flytte rundt på heste mm.