Kids Globe Hestestald med 9 bokse - model 2018

610544

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Ny frisk 2018 design på denne flotte heste stald med 9 bokse. Udført i høj kvalitet fra Kids Globe Farming. Stalden er af træ og er 62 cm lang og 42,5 cm bred - så den er stor. Den er i størrelses forholdet 1:32. flere andre kalder den for en SIKU hestestald - fordi SIKU også passer til. Den giver anledning til mange timers sjov leg.

Leveringstid: 1-2 dage

549,00 DKK

-50,00 DKK

499,00 DKKinkl. moms

Længde: 62 cm
Højde: 22 cm
Bredde: 42,5 cm

Hvilke heste passer til?

Til stalden her kan også bruges Schleich heste - vær obs på at boks størrelsen er 

Boks størrelsen er på denne 14 x 12 cm. Så der er ikke så meget plads som i feks den større model her: Stor hestestald Kids globe

Du kan for at gøre udendørs arealet mere levende - med fordel købe Kids Globe "kunstigt græs med" og måske "heste spring". De to elementer som fuldender denne smukke træ stald. 

Det er ofte piger der ELSKER heste, som køber denne stald. Det er skønt at drømme om sin hest, når man leger hjemme. Derfor køber mange forældre hestestalden til deres piger og drenge som ridder - så de får afløb :-)

Hvis du undrer dig over stalden her ser lidt anderledes ud - end dem de ellers finder på nettet, så er det fordi det er den nye 2018 model. Her er bygningsværket frisket op og fjort mere nutidigt med nye porte.

Kan børnene komme ordentlig til at lege nede i stalden ?
Ja, taget kan foldes op som du kan se på et af billederne. Det giver masser af plads til at kigge ned i stalden og flytte rundt på heste mm.