Fodboldmål til Haven – Her Sparer Du 35%

Artiklen her, giver det perfekte overblik over hvilket fodboldmål til haven du skal vælge. Der findes en masse derude – og ofte kan det være en jungle. Vi håndplukker de bedste som præsenteres på en overskuelig måde.

fodboldmal.jpg


Bliv ved med at læs, snart gennemgår vi testen af fodboldmålene som opstilles i en overskuelig tabel – så du får et hurtigt overblik.

Men lad os lige først kigge på hvorfor man overhovedet har gavn af et fodboldmål derhjemme.


Hvorfor have fodboldmål i haven ?

Fodbold er ubetinget sport nr 1 i Danmark. Det er en holdsport, en motionssport og en konkurrence sport som er ganske simpelt – bare scor mål så er alle glade.

Når vi oplever en massiv interesse, fra forældre, der ønsker at købe fodboldmål – skyldes det, at sporten med stor fordel kan trænes derhjemme – også som ENE SPORT. Nemlig i disciplinen – straffespark.

Det er altafgørende at man kan ramme målet når man sparker til bolden. Det ved vi alle der spiller. Ja det andre på holdet ligefrem regner med du rammer plet hver gang. …og det kan du øve. Det kræver bare træning, træning og træning.

Med et fodboldmål i haven, kan du blandt andet øve straffespark derhjemme – mellem træningen.
Du kan gøre det når du vil, uden at tage hensyn til om der ikke er plads nede på boldbanen. Du har nemlig dine egne mål. Du kan mellem lektierne lige smutte ud og hamre nogle bolde i nettet – inden du går videre til matematik opgaven.


Hør Far og Mor: Det betyder også at dit barn kommer væk fra Ipad, computer og andet elektronik – UD og får motion = vildt godt for indlæring og vægt.

Altså en gevinst for familien generelt.

 

Hvor meget plads har du i haven?

En af de første overvejelser du skal gøre dig, FØR du vælger et mål, er hvor meget plads du har i haven + hvor meget opbevaringsplads du har i garagen?

Se, det er nu engang sådan, at de fleste fodboldmål tager lidt tid at samle. Og når først du har dem samlet –fylder de en del. Og når de skal pakkes væk – orker du sikkert ikke at skille dem ad igen vel ? Nej, det gør de fleste ikke.

Derfor plejer vi at sige: Hvor meget plads har du i haven. Det kan godt være du har plads til et stort stålmål som er 5 meter bredt – men når det skal pakkes væk har du ikke. Så overvej lige begge problemstillinger.

Længere nede i artiklen, kigger vi på hvad målene fylder – både når de står i haven men også når de skal pakkes sammen.

>>Træt af at læse - Så Spring direkte ind og køb et BILLIGT fodbold mål her << 

Natur bevidst eller Funktions orienteret ?

Er du typen der tænker på miljøet – og derfor måske mest ønsker et træ fodboldmål – fordi du vurderer det er bedst? Eller måske er pænest? Eller billigst?

Det er jo helt fair nok. Men du skal vide at træ også har en række uhensigtsmæssigheder. (det kigger vi også på senere i artiklen). Men overordnet set, er træ målet TUNGT og det RÅDNER. At målet er tungt, er godt set i lyst af det skal kunne modstå en masse hårde spark med bolden. Men det er tungt når du skal flytte det fordi du skal slå græs, eller det skal pakkes væk for vinteren.

Ja du jo nå næsten godt gætte hvorfor vi ikke er den helt store fortaler for et træmål.

Korrekt, det kan ofte ikke klappes sammen. Så du får dets fulde størrelse at føle i garagen – når der ikke er plads til bilen om vinteren. Hmm. Lad os kigge på hvad der eller findes – er det ok?

 

Plastik mål vælger rigtig mange

Det er plastik fodboldmålet som rigtig mange vælger. Det ligner på afstand også mest de hvide fodboldmål man har på fodboldbanen. Men det er andre årsager der gør det er så populært.

Plastik er vedligeholdesfrit. Det forgår ikke som træ der rådner. Se det er jo en god ting, når det skal stå ude en stor del af året.

Det kan pilles fra hinanden igen og vejer ikke så meget. Så kære far, der bliver alligevel plads til bilen i den kommende vinter.

Det står godt fast, når man skyder på det – for der medfølger pløkke – så målet kan boltres fast i græsplænen.

Om det kan holde - ja det kan du tro - se selv her Powershot målet:
Hold ud, nu kommer vi snart til testen – blive hængende.

 

Stål fodboldmål

Stål fodboldmålet er en af de andre populære mål. Specielt Freeplay målet, som ligner de "rigtige" fodboldmål du ser på fodboldbanen. De er utrolig solide. Men samtidig er metoden til at hæfte nettet fast på - langt mere stabil end andre mål. Nettet sættes nemlig fast i kroge på bagsiden af målrammen. Det gør du slipper for at der feks sidder en "net pose" om rammen som måske forgår - og det derved ødelægger nettet.

Glasfiber fodboldmål - fylder næste ingen ting

Ligesom både drager stor fordel af at være lavet ud af glasfiber – gør fodboldmål. Overflade er glat, og skidt og belægninger har svært ved at sætte sig på det. Så målet står fint hvidt. De er lavet af smart folde-ud system som gør du kan slå målet op på kort tid, og folde det sammen igen. OG DET HOLDER.

En af dem som har lavet et virkelig godt glasfiber mål er Quick Setup.

 

Test af 4 typer fodboldmål – dem vi typisk finder i haven

Lad os lige starte med at kigge på hvordan vi tildeler pointene, så du forstår hvorfor vi har givet pointene.

Lidt længere nede vil du også se hvordan målene ”bag” begreberne ser ud.


Point fordeling:

Vedligeholdelse: (er der næsten ingen vedligeholdelse, giver det max point = 5)
Vægt: (Lav vægt, prioriterer vi højt da vi skal flytte målet = 5 point)
Opbevaring: (Vi giver det mange point når målet ikke fylder så meget =5 point)
Stabilitet: (Når målet er stabilt giver det mange point = 5 point)
Pris: (Vi elsker lave priser – det giver flest point = point)

 

De 5 typer fodboldmål vi kigger på – ses i tabellen herunder.

Dit skarpe øje ser sikkert også hurtigt:

… at Glasfiber målet vinder

…at træ fodboldmål taber

Tal er utaknemmelige

Selvom vi ovenfor viser at glasfiber målet vinder testen - er jeg lige så meget tilhænger af plastmålet. Det kunne let få 5 point i opbaring og dermed sikre det står lige med det vindende mål. Men eneste årsag til det ikke gør - er måden glasfibermålet LET pakkes sammen.


Det skal også lige siges, at Freeplay stålmålet, følges mere stabilt når man skyder på det end feks et Powershot mål - så af alene af den årsag kunne det godt få flere point ....men her i vores test har vi valgt, at selve opbevaringen også skal vægte med i din beslutning - og alene af den årsag trække lidt ned.

Tak fordi du læse med. God fornøjelse med køb af fodboldmål.

>>Se listen over relevante fodboldmål til haven HER << 


Mest solgte

Producenter