Ramt Plet i størrelse når du skal købe en Billig Børnecykel i 12" eller 16” 

Skal du ud og købe en billig drengecykel eller pigecykel til dit barn? Og har du en anelse tvivl om du TØR købe den online? Så prøv lige at læs denne guide – så kan du smide alt frygt overbord – og spare MANGE PENGE.Det er webshops verdensmestre til

Når du køber cykler til børn online, feks hos Legehjulet.dk, så er vi verdensmestre i at pakke og sende din cykel OMGÅENDE. Vi har et kæmpe udvalg på lager og er klar til at blive sende dag-til-dag. Vi GØR vores kunder VILDT GLADE fordi de ALDRIG har noget BØVL.
 

Det frygter du?

  • Du frygter at cyklen er for lille eller for stor og du skal betale en masse penge for at sende den frem og tilbage. 
  • At der måske er problemer med den og du skal bøvle med den? 
  • At barnet ikke kan lide den og du må returnere den?
 
 

Skyl frygten væk

Vi har man i flere år sendt mange tusinde varer direkte til kunderne med Postdanmark og GLS. Vi  er vant til at hjælpe kunder pr tlf, via små videoklips for at guide kunderne – eller sende returlabels – så varens let kan sendes retur (så vi kigger på den). Se selv på vores Trustpilot – hvor der gives topkarakterer af over 1700 kunder. Og derudover er vi selvfølgelig e-mærket så du VED vi er SERIØSE.


Nu til det vigtige – Størrelsen og valget af den rigtige.

Når du igang med bestille en cykel, skal du ALTID kigge på barnets skridt længde. Det er den som kan afgører om barnet kan sidde på sadlen og nå jorden. På alle cykler på Legehjulet.dk kan du se mindste sadelmål. Glem i første omgang om du kigger på en 12" børnecykel eller en 16". Det vigtige er at finde lige præcis den cykel som passer dit barn. Glem også hvilken alder der står cyklen passer til. Det er ofte et standard mål som ikke passer til virkeligheden. Nej længden på barnets ben er VIGTIGE.

Størrelse = mindste sadelmål

Start med at giv barnet sko på. Tag nu et målebånd, og mål hvor langt der er fra barnets ”skridt” og ned til gulvet (med sko på). Dette tal i cm nu omdrejningspunkt for om du skal vælge en 12” cykel eller en 16” cykel eller noget større.


Komplette børnecykler med støttehjul

Vi har valgt at de fleste af vores børnecykler som være INCL. støttehjul. Det synes vi er mest logisk. For når du skal igang med at købe en børnecykel - så kommer mange af børnene fra en løbecykel / balancecykel - og har behov for støttehjul i starten. Bare lige til de er trygge. Det er også bøvlet for kunderne - hvis de bagefter skal ud og købe støttehjul. Nej, så synes vi det er langt lettere at du får dem MED.

>>Alle børnecykler her<<

Du finder alle vores cykler til børn i venstremenuen som vist på nedenstående billede. God fornøjelse. 


Producenter

Leverandører