Cruiser Boards Vinyl På Tilbud

I USA har det længe være MEST populært at køre på skateboard. Her har man en yderst forfinet og finmasket sport som deler sig ud på trick og cruiser boards. Faktisk er det i USA langt mere populært at køre på skateboard fremfor Trick løbehjul. Egenligt lidt sjovt :-)
Men lad os kigge på Cruiser Boards i vinyl, som jo de sidste par år er blevet MEGA populære. Men hvad er forskellen på dem - og hvorfor køber alle ikke bare et PENNY BOARD?

 

Penny Board var de første

Hele dillen med at køre på cruiser boards af vinyl, startede PENNY BOARDET. De var de første, og har i mange år været dem man første tænkte på når man sagde plastic board. Men et hav af andre producenter har luret at de unge vil køre på disse sjove boards. Derfor er der kommet en sand skov af muligheder.

 

Cruiser Board vs. Skateboard

Lad os starte med at slå fast, at et vinyl cruiser board ikke er bygget til at lave tricks - som et skateboard af træ er. Nej det er bygget til transport. Det er skabt til dig eller den, som gerne vli vil have boardet med i skole så man kan ture lidt rundt på det - måske til og fra skole, til kammeraterne - fra bus til arbejde - og den slags.


Præsentation af D-street, JuicySusi og My Hood

De 3 Cruiser Boards vinyl mærker vi har valgt at kigge på - og dem som vi iøvrigt har i sortiment - ligger i 3 prisklasser. Ingen tvivl om vi sælger flest My Hood Cruiser Baords. Her er ikke så mange farve at vælge imellem, det er lidt blødere i trucks men ellers et ganske udemærket board. Årsagen til vi kan sælge det så billigt - er vi har købt MANGE HJEM.

De 3 My Hood cruiser boards ses herunder:


Juicysusi vinyl board er det board som man har kendt længst i Danmark - næst efter Penny boardet. Det er det dyreste. Årsagen til dette kan ofte ligge i det er en større mærkevare end de andre! Samt de brede udvalg af farver som øger presset på stykprisen.

Endelig D-street boardet - som er vildt poulært - fordi det har en utrolig god pris og kvalitets mæssigt er HØJT. Vi vurderer det er på linie med JuicySusi i kvalitet !

Her et udsnit af et par stykker af dem:

Men ellers har vi også filmet denne video som viser dem.

 

Det var de 3 typer boards. God jagt. Husk vi har dem alle på lager og sender DAG til DAG.


Producenter

Leverandører