My Hood Ramper - Hvilken skal jeg vælge?

Du læser denne artikel, fordi du sikkert er på udkik efter en SIKKER, ANERKENDT og BILLIG skater rampe til dine børn. Det finder du hos sortimentet hos My Hood. Lad os derfor gennemgå fordele og ulemper ved de enkelte ramper - FØR du køber, så du vælger det som passer DINE børn bedst.


My Hood begynder ramper

Der findes 4 ramper som er målrettet begyndere. De ses nedenfor. Fællesnævneren for disse 4 ramper, er de alle er ca 16 cm høje. Det lyder umiddelbart ikke af meget - men tro mig, det er RIGELIGT, for at få masser af sjov. Samtidig skal det siges, når man kommer kørende og flyver ud over ramperne - så kommer man højere op end selve rampen. Dvs mange gange kommer man over 20 cm op i luften - så det er ganske fint.

Den første rampe, er en SINGLE launch rampe. Den er ganske fin - hvis det kun er et enkelte barn der kører på den. Den er enorm let at flytte rundt med - så barnet kan let tage den ud og ind igen (efter brug). Den fylder ikke meget, så i kan let have den med på ferie i bilen - så barnet også kan få tilden til at gå her.

Nr 2 rampe hedder HILL, og har den fordel, at er man 2 børn som kører på rampe eller måske kun 1. Kan den køres på fra 2 sider. Den har de samme egenskaber som rampe 1, men fordelen ved denne er - man kan køre ned ad side 2 når man flyver hen over. Dvs den kan afbøde for faldet og skåne en utrænet barns køreegenskaber :-)

De to sidste ramper (2 way) og (4 way) - er for de børn som måske ikke får fart nok på til at kunne bruge rampe 1 og 2. Det flade topstykke på rampen gør - de kan passere rampen uden at have nævneværdig meget fart på løbehjulet - og undgå de hænger "fast". Især My Hood 2 Way rampen er vores mest solgte - fordi den dækker de flestes behov.

Vælger du så alligevel 4 way - så er det fordi den har den åbenlyse fordel at barnet kan køre på den fra 4 retninger. Dvs der kan være MANGE om at køre på den samtidig. UDEN at skulle stå og vente på hinanden.

My Hood ramper til de øvede

Til dem som er rutinerede rampe kørere, har vi 3 ramper. Læg mærke til billedet kan snyde lidt. De hedder alle BIG fordi de er højere. De er nemlig henholdsvis 31 og 41 cm høje. De to første er 31 cm, og giver MASSER af spænding. Til forskel fra mini ramperne er disse noget bredere. De er nemlig 71 cm bredde - så det er virkelig store ramper. De kan anvendes på løbehjul, bmx og rulleskøjter.

Man kan også lave sine egne ramper

Vi har mange fædre som ringer og fortæller at de jo først forsøgte sig at lave deres egen rampe. Det kunne de sagtens. Men for det første blev rampen utrolig tung. For det andet var den lavet af træ og kunne ikke tåle vand/regn/sne - så den blev hurtig muggen og utrolig glat. Og endelig kunne den ikke nå helt ned til jorden - så det var ubehageligt at køre hen over den.

Da de så så man kunne købe en helt NY rampe for et par hundrede - smed de alle deres egne ramper ud og købte My Hood ramper.

Er du i tvivl om hvilken rampe du skal vælge - så tøv ikke med at ring, vi hjælper meget gerne tlf 30293634.


Producenter

Leverandører