Billige Kvalitets Rulleskøjter til Børn & Voksne

Når du som forældre skal ud og købe nye rulleskøjter til dine mange børn, kan det være en bekostelig sag. Det at børnenes fødder vokser hele tiden er en faktor som gør at man er oppe i mod den økonomiske overmagt for at skulle skifte hele tiden. Men bare rolig - se her:

STOP: Vi sælger dig Billige Rulleskøjter på tilbud. Læser du med her og følger vores råd sparer du let 25%.

For når du handler hos Legehjulet.dk har vi af strategiske årsager valgt PRIMÆRT at handle med billige justerbare rulleskøjter.

Rulleskøjter der lyser er federe - APOLLO rulleskøjter har LED lys

En tendens vi har set i år, er at ungerne ELSKER når hjulene kan lyse. Det er nok også derfor Apollo som first mover på dette område, har ramt plet - med deres LED rulleskøjte. 

(ja det er den du ser herunder på billedet).

Tryk her, hvis du vil se Apollo skøjterne

Før du løser videre, har vi gjort det super let for dig at finde de modeller af rulleskøjter som passer dine børn.
Tabellen viser nemlig hvilke skøjter som kan justeres til hvilke numre. 

Som du kan se af oversigten – er Roxa Beetle den som dækker det bredeste spektra af størrelser. Den fås helt ned til størrelse 26 og op til størrelse 41. Det er så også en dyrere skøjte end de andre.

En yderligere detalje om Roxa Beetle rulleskøjten er at den er YDERST velegnet i instituioner. Det er selve konstruktionen og arkitekturen i den, som gør den er enormt driftsikker. Vi har ihvertfald solgt mange til institioner, SFOér og skøjtehaller.

Nils 2i1 minder om den kendte California rulleskøjte – her er den bare i flere farver. Den dækker de små størrelser 27-30 og 31-34 – netop der hvor man omstiller størrelser fra TRI til Inline skøjter.

Nijdam skøjten 3i1 kan så yderligere én omstilling sammenlignet med NILS 2i1 – den kan blive til en ren side by side rulleskøjte. (derfor hedder den 3i1) - mere om dette herunder.

Endelig ser du NILS extreme skøjterne som er semi soft. Det betyder de ikke har den hårde skal udenpå – men blot blød støvle. Det giver en bedre åndbarhed så fødderne ikke bliver for varme.


Justerbare rulleskøjte som BÅDE er INLINE, TRI og Side By Side rullskøjter

Vi ved du som forældre har en kæmpe udfordring med børnefødder der vokser. Når børnene er små kan de måske ikke balancere på en INLINE rulleskøjte og året efter vil de over på en INLINE. WOW det stiller udfordringer til pengepungen. Men vi har fundet de geniale 3i1 rulleskøjter fra WANTED.

De hedder 3i1 rulleskøjter fordi...

(Se dem længere nede !!)

Du kan BÅDE omstille dem fra Tri skøjte, over til side by side rulleskøjte og videre over til Inline rulleskøjte. Derfor hedder den 3i1.

Ydermere kan du skubbe skosnuden på skøjten UD og lave den 4 numre større. Altså har du en rulleskøjte som kan vokse med barnet fødder. 

3i1 Rulleskøjte WANTED pink

Er du mere indstillet på at satse 100% på en inline rulleskøjte - fordi dit barn måske allerede er god til at stå på rulleskøjter - så kan vi bestemt anbefale nedenstående to modeller fra NILS EXTREME.

Begge er dejligt bløde at have på og har ikke den hårde beskyttelsesskald udenpå.

De er godt ventileret og ABEC-9 kuglelejer så de ruller rigtig godt.

 

 

Det kan også være du hælder mere til side by side rullskøjten. Her har vi blandt andet nedenstående to modeller i hhv. pige og drenge udgaven. Begge støvler har den solide yderstøvle som beskytter barnets fødder godt på slag og stød / fald. De kan også justeres i størrelsen som gør barnets fødder kan vokse i støvlen. De har to gange skibindinger som gør de holder fodden rigtig godt fast og gør barnet har ro til at koncentrere sig om at køre fremfor at bekymre sig om støvlerne falder af.

 

 

Pige modellen med semisoft yderstøvle og drenge modelle i blå med hård skal

 

Men vil de spare de MANGE penge så kan du købe disse NILS EXTREME 2i1 flex

 

 

Hvad er Justerbare Rulleskøjter?

Når en rulleskøjte er justerbar kan det forreste af ”støvlen” skubbes frem og tilbage – så der bliver mere plads til fødderne i takt med du skubber den frem. De fleste af vores skøjter kan justeres hele FEM sko størrelser. Det er så meget, at jeres andre børn ofte kan dele rulleskøjter på tværs af alder og sko størrelse.

INTET navn Rulleskøjter

Flere af vores børne rulleskøjter er såkaldte ”No name” rulleskøjter. Dvs de har ikke noget sejt navn at gemme sig bag. Men til gengæld kan jeg garantere dig for kvaliteten er helt i top.

Hvis du kigger på mærkevare rulleskøjter til børn og sammenholder dem med vores ”no name” – vil du blive overrasket over hvor meget billigere de er. Ja flere af dem 2-300 kr. Selvom de har de samme egenskaber og specifikationer. Og det er nu sådan verden er skruet sammen. Mærkevare producenterne markedsfører sine rulleskøjter og skubber dermed prisen i vejret.

STOP:  NO Name Rulleskøjter er lige så gode

 

Rulleskøjterne Orlando III der kan tåle TÆSK

Når nu vi har informeret så meget om NO name rulleskøjter i forhold til mærkevare rulleskøjter må vi lige nævne Roces Orlando III rulleskøjten fordi den er lidt unik. (se herunder). Det er en inliner rulleskøjte som er særdeles velegnet i l feks børnehaver. Som du kan se har den et "plast skjold" udenom hele skøjten. Det betyder, at barnets fødder ikke bliver smadret når de drøner rundt. Yderligere betyder det også at stoffet ikke bliver flosset ved hårdt brug. Det er ultimativt den rulleskøjte som anbefales hvis du vil have noget som HOLDER.

Roces Orlando III Sort

Side by Side Rulleskøjter vs. Inliner Rulleskøjter

Måske er du i tvivl om du skal vælge side by side rulleskøjter eller inliners. Hertil kan jeg kun side. Selv mindre børn kan stå på inliner rulleskøjter. Så det skal IKKE være udfra alder du overvejer at købe side by side rulleskøjter. Og faktisk kan man køre langt bedre på inliner rulleskøjter fordi man kan lægge flere kræfter i fremdriften - så i længden bliver det sjovere for barnet, og lettere at komme fremad.

På de fleste inliner rulleskøjter sidder bremse klodsen bagpå. Det gør det lettere for barnet at bremse (uden at falde) – vs en side by side rulleskøjter hvor den oftest sidder foran.

Så skynd dig at kig på vores rulleskøjter til børn så du kan spare penge. 


Mest solgte

Producenter

Leverandører

    Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort