Salget af Trick Løbehjul Lucky Stormer frem

Vi (Legehjulet.dk) var blandt de første i Danmark, som tog Lucky mærket på lager. Det var stort i USA, men dermed ikke være sagt det kunne blive stort i lille Danmark. Konkurrencen er jo hård, og mange andre dygtige løbehjuls producenter gør det jo allerede godt – såsom District og Chilli.

Firkløveren tiltaler

Det som kendetegner Trick Løbehjul Lucky er deres meget stilrene look. Det er ikke de vilde farver løbehjulene har, sådan umiddelbart, men de har den lille grønne firkløver med overalt i deres markedsføring. Og det er altså noget som tiltaler de unge. Alle kan forholde sig til de egenskaber det må give EN når man får held fra firkløveren. Nok også derfor det appellerer til flere end dødningehoveder gør :-)

Trick Løbehjul Lucky Crew II Hvid

Flotte designs under decket

Under decket på lucky løbehjulene finder man flotte motiver. Her er ikke sparet på farverne. Men de er diskret gemt af vejen når man ellers kører rundt, og det er specielt intelligent overfor de lidt ældre kørere som ikke ønsker alt for meget farve synligt.

Lucky Løbehjul Anno 2014 med integreret headsæt

En fantastisk forbedring som Lucky er kommet med her i 2014, er de har valgt at sætte integredede headsæt i selv Crew modellen. Det er jo en feature som kraftigt efterspørges blandt de unge – da det giver et langt bedre barspin da kuglelejerne holdes lettere rene. Og prismæssigt forbliver Lucky løbehjul selv med denne feature, hos os, på samme pris som sidste års modeller.

Verdensmesteren kører lucky

Sidste år var verdens mesteren i trick løbehjul på besøg i Danmark. Han kører jo Lucky :) og det har jo nok også skubbet godt gang i salget. Når den bedste bruger et mærke, hiver det automatisk en stor skare af fans med sig som også vil køre på dette mærke. Men det er jo også fordi det er god kvalitet ;-)

Lucky billigere end District V4 integrated

Hos Legehjulet.dk tror vi på at succes´en hos Lucky mærket i høj grad skyldes en attraktive prissætning. Sammenligner med enkelt delene på et Lucky Crew med et District V4 integrated – koster de ca 500 kr mindre, men ydeevnen er identisk. Det er stærkt medvirkende til at salget løftes med raketfart.


Trick løbehjul er blevet allemands eje

Vi har i 2012 og 2013 set en voldsom stigning i antallet af trick løbehjuls kørere. Det er blevet mega INN at køre. Så væksten i antallet af solgte lucky løbehjul – afspejler den kraftige udvidelse af selve markedet som er sket i årene. Her er mærket været dygtigt til at tage sin del af markedet og måske endda lidt til.

Lucky har det komplette reservedels program

Når man vælger et Lucky løbehjul, får man samtidig en adgang til udskiftning af alle dele på løbehjulet. Der er ikke den del man ikke kan skifte ud og erstatte med nyt. Det er absolut en klar fordel, når et løbehjul bliver brugt flittigt. Her skal man forvente at delene slides og skal skiftes.

Hvem køber Lucky Løbehjul?

Et Lucky løbehjul fås i 3 prislejer:
Lucky Crew
Lucky Strata
Lucky Clover

Det er åbentlyst at et Clover har bedre delene end et Crew. Men et Lucky Crew er feks yderst velegnet til en som er startet på et begynder løbehjul som feks My Hood. Det er måske kørt i sænk, og man har opdaget at muligheden for at kunne skifte bar, deck og andet ud – bliver nødvendigt pga det slides ganske meget. Så er næste skridt ganske naturligt at vælge et Lucky Crew.

Når du kører meget rampe kørsel, skal du op og vælge et Lucky løbehjul. Et begynder løbehjul bliver alt for hurtigt smadret i headsæt og lejer i øvrigt – fordi det ikke har kompression i bar mm.

At give 1400 kr for et løbehjul kan umiddelbart lyde af mange penge. Men prøv at regn ud hvor mange timers god sund motion dit barn får. OG så bruges det ofte steder der ikke koster penge at køre. Skulle dit barn gå til svømning koster det hurtigt 1200 kr for en sæson – så spørger du mig synes jeg ikke det er dyrt.


Producenter

Leverandører