Alternativer til District V4 integrated?

District v4 integrated har i mange år været VILDT popuært. Ja nærmest være synonym med GOD KVALITET og DET trick løbehjul man køber når man bliver PRO.

Afløseren til District V4 blev så 050 og 052 - hvor tallet illustrerer barlængden.

Ser man på 050 udgaven - som du ser her, det klassiske look. Helt i SORT. Så kan du efterfølgende selv style løbehjulet så det får flere farver på (griptape, grips, pegs osv).

 

Hvorfor Integratet headsæt? 

Det øger holdbarheden og giver et bedre "spin" i baren (styret) når man køber et integratet headsæt. Det betyder, nemlig kuglelejet er "pakket inde" i headsættet så det ikke bliver fyldt med skidt/vand/snavs osv. 

Alternativerne med integratet headsæt
Lad os kigge på hvad du ellers kan købe som har de samme specifikationer..

Min personlige favorit er Team Dogz PRO X. Det er sindsygt lækkert. Det er LET - vejer kun 2900 gram - så det er lettere end District. Det har en fin højde. Prisen er rigtig fin på 1549 kr. Og så har det selvfølgelig integreret headsæt, alu hjul, fender bremse mm.

Pro Trick Løbehjul Team Dogz X vores favorit

 

Store broren til PRO X serien fra Team Dogz - er dette PRO 4. Det har lige et par mere lækre detaljer som X´eren ikke har. Her får du SMX forgaffel - som er stærkere. 100 mm alu kerne hjul. Den vildt fede håndgranat clamp. Hvis du lever på ramperne - så kan det være PRO 4 modellen du skal vælge. Den er stærkere. Det kan sagtens betale sig i længden.

 

Fedt Chrome Trick løbehjul PRO 4 fra Team Dogz

Hop ind og find Team Dogz løbehjulene her


Madd MGP VX7 tordner tilbage på markedet

Efter et par år, hvor Madd MGP har været prissat markant over alle andre - ser det ud til at de med VX7 modellen ønsker en bid af markedet. Det gør faktisk deres modeller attraktive igen at købe.

Teknikken fejler ikke noget. Du får alle de samme specifikationer som ved en district - du får tilmeld også de flotteste farver. og prisen er LAVERE.

Find Madd MGP løbehjulene her 


Konklusion

Jeg mener du ved et Team Dogz PRO x eller PRO 4 får mest for pengene. Det har en stærkt setup, er lettere, har bedre kuglelejer og et mere tidsvarigt look. Kort sagt: Vi anbefaler Team Dogz PRO X eller PRO 4.


Producenter

Leverandører