Løbehjul

>>Alt Om Løbehjul Guide <<

Vi er eksperter i løbehjul. Hos os, finder du masser af tilbud samt PRISGARANTI.

Kort fortalt findes der 3 hovedtyper løbehjul a) Transport løbehjul med store hjul (herunder også til voksne)
b) Trick løbehjul c) Løbehjul til sjov - f.eks trehjulede løbehjul

Læs med i ovenstående artikel, ved at trykke på overskriften - ...

>>Alt Om Løbehjul Guide <<

Vi er eksperter i løbehjul. Hos os, finder du masser af tilbud samt PRISGARANTI.

Kort fortalt findes der 3 hovedtyper løbehjul a) Transport løbehjul med store hjul (herunder også til voksne)
b) Trick løbehjul c) Løbehjul til sjov - f.eks trehjulede løbehjul

Læs med i ovenstående artikel, ved at trykke på overskriften - så er jeg sikker på du også bliver utrolig klog på ALT om løbehjul.

Du er altid velkommen til at kontakte os såfremt du ikke er sikker på valget af løbehjul tlf 30293634 (også om aftenen).

Vores transport løbehjul er flere af dem unikke. Specielt et af dem er udviklet til voksne som gerne vil undgå at få ondt i hoften år du ruller. Det hedder Black LOW RIDER - og her er trinbrættet tæt på jorden. Det er meget behageligt at køre på..

Andre at transport løbehjulene har suspension. Det er et fjedersystem, som gør man som kører får en langt mere komfortabel kørsel - uden en masse bump. Det gør løbehjul tungere, men kørsel lækker.

Indenfor trick løbehjul har vi ALLE prisklasser. Vi tør godt kalde os eksperter indenfor dette område, da vi har handlet med dem igennem de sidste mange år. Vi har også et fuldt tilbehørs program til trick løbehjul - så du feks kan købe nye hjul (i alu eller plast). Sætte nyt griptape på hvis det gamle er slidt. Eller tune med pegs - så der kan laves en masse tricks. Kort sagt: Vi har næsten alt indenfor dette område.

Endelig har vi løbehjul til sjov. Her bør fremhæves det tre hjulede løbehjul FLIKER. Det er sjovt at bruge og vi sælger det til blandt andet SFO´er over hele landet.

God fornøjelse med at kigge efter det løbehjul som passer dig.

Mere

Løbehjul  130 varer

Underkategorier

 • Trehjulet løbehjul

  Køb Trehjulet løbehjul og kombiner løbehjulet med skateboardet. Vi forhandler disse fede fliker løbehjul og Trikke som er enormt udbredte i USA. Børne løbehjul har 3 hjul er sjov underholdning. Vi sælger også Puky løbehjul og Hudora løbehjul med 3 hjul samt GLOBBER. Dem finder du nedenfor på denne liste. Vores Fliker og Trikke løbehjul er sjov motions underholdning for voksne. De er i høj kvalitet - og giver dig masser af motion og sjov leg. Husk på at leg er tilladt i alle aldre.

 • Løbehjul med store hjul

  Løbehjul med store hjul, bruges ofte til transport. De er perfekte til barnet til og fra skole, men kan også bruges af far og mor - så længe man respekterer max belastning på 100 kg. De store hjul kan være massive eller lufthjul. Det er klart at med lufthjul kan du køre stærkere, men løbehjulet er samtidig også noget tungere - og kan ofte ikke klappes sammen. Vores løbehjul med luft egner sig til voksne og her kalder vi dem Løbecykler, fordi de mest af alt minder om en cykel uden pedaler.


  Mente du trick løbehjul?

  Er det en fejl at du er havnet her, så prøv at kigge over i vores sektion med Trick Løbehjul i stedet for. Her har løbehjulene små hjul og egner sig til stunts :-)

 • Trick Løbehjul

  Guide: Valg af Trick Løbehjul 

  Vi er eksperter i Trick løbehjul. Sælger flere tusinde hvert år. Det er mærker som Apollo, My Hood, Team Dogz, Lucky, District, Maui & Sons og Black Dragon mm. Vi har fyldt med gode Tilbud. Alt på Lager. Kort sagt: Over 30.000 danske kunder kan ikke tage fejl.

   

  Trick løbehjul til Begyndere, Erfarne eller Øvede

  Lad os starte med at kigge på først nævnte.

    

  Trick Løbehjul til begyndere

  Trick Løbehjul til begyndere. Vælg altid Black Dragon som er konstrueret til begyndere - hvis du som far og mor er lidt i tvivl om de overhovedet vil stå på løbehjulet. Det er utrolig godt til prisen. Det kunne også være My Hood, som er yderst solidt og mega cool. Derudover kan du selvfølgelig købe Arcore 2.0 trick løbehjul som har stærkere hjul med alu kerne.

   

  De erfarne Trick løbere

  De mere erfarne anbefaler vi Team Dogz PRO X eller PRO 4, District eller Maui Shredder. Alle tre er af høj kvalitet, har ALU kerne hjul som giver en længere holdbarhed - og udstyrede med kvalitets kuglelejer med højt ABEC tal.

   

  HUSK beskyttelsesudstyr 

  Vi vil godt slå på tromme for du husker at købe beskyttelsesudstyr. Selv hvis barnet står godt, kan det falde. Det er Hjelm, tandbeskyttere og beskyttelsesudstyr. Vi har det hele. Men det kan også være selve wirelåsen fra ABUS som let spænder dit løbehjul fast så det ikke bliver stjålet i skolen.

   

  Professionel rådgivning ALTID

  Vi er klar med professionel rådgivning - bare ring 30293634! Eller send os en mail på info@legehjulet.dk


  Ander kunder kiggede også på:

  Almindelige løbehjul til transport

  Billige Rulleskøjter til Børn Som Kan Justeres.

pr. side
Viser 1 - 100 af 130
Viser 1 - 100 af 130