Alternativer til District V4 integrated?

District v4 integrated har i mange år været VILDT popuært. Ja nærmest være synonym med GOD KVALITET og DET trick løbehjul man køber når man bliver PRO.

Afløseren til District V4 blev så 050 og 052 - hvor tallt illustrerer barlængden.

Ser man på 050 udgaven - som du ser her, det klassiske look. Helt i SORT. Så kan du efterfølgende selv style løbehjulet så det får flere farver på (griptape, grips, pegs osv).

 

Hvorfor Integratet headsæt? 

Det øger holdbarheden og giver et bedre "spin" i baren (styret) når man køber et integratet headsæt. Det betyder, nemlig kuglelejet er "pakket inde" i headsættet så det ikke bliver fyldt med skidt/vand/snavs osv. 

Alternativerne med integratet headsæt
Lad os kigge på hvad du ellers kan købe som har de samme specifikationer..

Min personlige favorit er denne Maui Shredder V3. Version 3, har større hjul og en federe bar en V2´eren. Det er bundsolidt, og med vildt flotte farver. Giver dig en god køreoplevelse.

 

Madd MGP VX7 tordner tilbage på markedet

Efter et par år, hvor Madd MGP har været prissat markant over alle andre - ser det ud til at de med VX7 modellen ønsker en bid af markedet. Det gør faktisk deres modeller attraktive igen at købe.

Teknikken fejler ikke noget. Du får alle de samme specifikationer som ved en district - du får tilmeld også de flotteste farver. og prisen er LAVERE.

Find Madd MGP løbehjulene her 


De andre på banen er rent faktisk op til 500 kr billigere

Kikker man på specifikationerne, så er de alle på højde med et District. De har alle stærke brands. Men District har bare formået at markedsføre sig som noget for de FÅ. Det betyder, de kan tillade sig at tage op til 500 kr mere for løbehjulet. Hvilket er din fordel. For vil du have noget som er på højde - så vælger du blot et af de andre.


Konklusion

Du kan lige så godt spare de 500 kr og købe et af de andre mærker. Det er KUN hvis dit barn er total mærkevare forskrækket - at du skal forsøge at overtale dem til at søge de billigere alternativer.