Trick Løbehjul For Begyndere og Børn

Hermed en lille guide til at vælge det rigtige trick løbehjul. Årsagen til du læser dette, kunne være fordi din søn/datter har skrevet en ønskeseddel - og nu skal du så finde en gave.

Vi sørger for du let sparer 150 kr - så læs med :-)

Bare rolig, om lidt har du valgt det helt rigtige løbehjul, og barnet bliver super lykkelig.
 

Løbehjul vs Trick Løbehjul

Det er ikke helt lige meget om du køber et "normalt" løbehjul. Trick løbehjul er nemlig specielt fremstillet  til at kunne modstå stød og slag ved rampekørsel og diverse freestyle kunster.

Under vores sektion "Løbehjul med store hjulkan du finde masser af normale løbehjul. Kendetegnet ved disse, er de har større hjul og eventuelt et styr som kan klappes sammen. Begge dele noget som gør løbehjulet uegnet og direkte "svagt" hvis man tager det med ud over en kantsten. Ja man risikere at smadre hjulene i løbet af få hop.

Derimod har trick løbehjulet, ofte små hjul og et stærkt styr som tåler at "falde" masser af gange.

Trick Løbehjulet Black Dragon er ideelt for begyndere

Lad os starte med at kigge på det populære trick løbehjul Black Dragon som hurtigt er blevet populært pga sine flotte CLAMPS og sine DRAGE motiver.

Det har:

  • Solidt styr, BMX håndtag som gør du holder utrolig godt fast.
  • Skridsikkert griptape at stå på.
  • En en solid fender bremse som standser hjulet nænsomt så det ikke slides fladt.
 

Alders mæssigt kan de bruges af ung eller gammel. Det tåler nemlig helt op til 100 kg.

Black Dragon Trick Løbehjul SortBlack Dragon Trick Løbehjul Bronce

 


Er du ikke så vild med farverne på Black Dragon - og måske vil du gerne spare penge - så kunne er de 4 Landsurfer Trick løbehjul helt sikkert noget for dig.

Har opnået en stor markedsandel blandt begyndere pga stærke farver, fede specs og en god pris.

Det vanvittigt lette disse to løbehjul - kun 3,2 kg og så er de en anelse lavere end Black dragon. Læg lige mærke til griptapen på det pink og mørkeblå - uhhh det er lækkert.

>>Se Landsurfer Trickløbehjul her <<

Det gik da meget let. Der sparede du lige en masse penge hvis du valgte ovenstående. Men nu er billigt jo ikke altid det foretrukne. 

Så vi kan også varmt anbefale et My Hood. Det er lidt tungere og koster lidt mere. Se det herunder:

 

Det overordnede nye ved en MY HOOD 7.0 sammenlignet med et 6.0 - er to ting:

1) Løbehjulet er blevet lettere
2) Baren NY 

>>Se alle My HOOD 7.0 Trick løbehjul her <<

 

Vil du have et trick løbehjul som ligger niveauet over standard trick løbehjulet - som My Hood er en del af - skal du feks kigge efter et Lucky Crew PRO

Det du betaler for i merprisen er vægten kommer NED på 3,4 kg, plus der implementeres kompression system så kuglelejet i headsættet ikke ødelægges på ramperne. Så bliver headsættet integrereret - så det er gemt væk fra skidt. Det har den seje fordel, at du kan lave vilde barspil igen og igen :-)

Se lige dette Lucky Crew PRO i blå - lækker ik

 


Er du derimod på jagt efter trick løbehjul til øvede børn, skal du kigge efter at hjulene har "metal kerner" eller "alu hjul".

Så bliver vi nød til at nævne My Hood PG15. Det PRO løbehjul er solidt, mega flot - teknologisk helt fremme med de bedste producenter
i verden og så ligger det prismæssigt fornuftigt på de 1359 kr. En pris om er dobbelt så høj som et My Hood 6.0 - men som samtidig giver LANGT større styrke, køreglæde og holdbarhed i det længere løb.
 

My HOOD Trick Løbehjul PG15 HVID Complete Integrated

 

 

Maui Shredder V3 smadrer de andre

Så kommer vi til min ydling over dem alle - nemlig maui Shredder V3. Læg mærke til den har fået en langt mere simpel bar (sammenlignet med V2). Så har den fået 110mm hjul (så du kan køre hurtigere). Derudover kan de bare det hele som skal til for at nedlægge alle ramper.

  • Alu kerne hjul - 110 mm
  • Integrereret headsæt
  • Fender bremse
  • Abec 9 kuglelejer

 

Du kan jo trykke her - så kan du se den tættere på 

Bliver du trods denne lille guide lidt i tvivl så hjælper vi ALTID gerne. Ring 30293634 nu. Vi sidder klar ved telefonen.